Kırmızı mini elbisesini çekiştirdikçe çekiştiren sevilen oyuncu, görenleri mest etti. Fiziğini ön plana çıkaran başarılı oyuncu, binlerce beğeni ve yorum aldı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasıyla birlikte sevgilisi Oğuzhan Koç’la birlikte Antalya’da soluğu alan Demet Özdemir, sosyal medya üzerinden birçok tatil paylaşımı yapmıştı.
Gizlice çekilen pozlarına ise sitem barındıran bir paylaşım yaparak; "Otelde kaldığımıza ne güzel inandırdınız. Karşı dağdan evimizi garip garip açıklardan gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz keşke" notunu düşen güzel oyuncu, şok etkisi yaratmıştı. Peki, Demet Özdemir, nasıl pozlar verdi?Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>Demet Özdemir, Kırmızı Dekolteli Elbisesiyle Akılları Başlardan Aldı! Mini Elbisesini Eliyle Çekiştirdikçe Çekiştirdi! Görenler Mest Oluyor!
TV8 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren başarılı isim Demet Özdemir, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu görselle akılları başlardan alan başarılı oyuncu, akılları başlardan almayı başardı.
13
23
Antalya’da olan güzel oyuncu, göğüs dekolteli ve mini bir kırmızı elbise giyerek kameralara poz verdi. 13 milyon takipçisi olan Demet Özdemir’in bu çekici paylaşımına ise 748 bin beğeni geldi. Birçok ünlü isimden yorum alan Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç ise henüz bir yorum yapmadı!Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>
33
4 yapraklı yonca fotoğrafı koyan başarılı oyuncu Demet Özdemir’e ise Antalya tatilinde kendisine eşlik eden Çağrı Telkıvıran’da yorum atarak, sevgilisini etiketledi. “Barney için çok uygun” notunu düşerek bir yorum yapan başarılı isim, 200’ü aşkın beğeni aldı. Kırmızı elbisesini eliyle yukarı kaldıran Demet Özdemir’e ise alevli yorumlar geldi. Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>
İlk yorum yazan siz olun