Dilan Polat'ın fırtınalı hayatı film oluyor! "Senaryo bitti" diyerek paylaştı…

Dilan Polat, lüks yaşam tarzı ve başarılı iş kariyeriyle tanınan sosyal medya fenomeni, hayatının yakında film olacağını duyurdu. Başladığı doğum fotoğrafçılığından kozmetik sektöründeki başarılara uzanan yolculuğu, yakında beyazperdeyle buluşacak.

Birçok kişi tarafından lüks yaşam tarzı, şık hediye alışkanlıkları ve dikkat çeken açıklamalarıyla tanınan başarılı iş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, hayatının yakında film olacağının müjdesini verdi.

Doğum fotoğrafçılığıyla profesyonel kariyerine atılan Polat, kozmetik sektöründeki başarılı hamleleri ile iş dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Şimdiyse, her adımını milyonlarca takipçisiyle paylaştığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, hayat hikayesinin yakında beyazperdeye taşınacağını duyurdu.

Dilan Polat'ın Fırtınalı Hayatı Yakında Beyazperdede!

Polat, hayranlarına dair yaptığı açıklamada, "Hayatım bir başarı hikayesi ve bu hikaye yakında sinema salonlarında olacak. Senaryo hazır ve teaser için kamera karşısına geçeceğiz." ifadelerini kullandı. Zor zamanlarında dahi azmini kaybetmediğini belirten ünlü isim, annesini kaybettiği dönemi hatırlatarak, "Bu zor zaman bile benim için bir öğretmen oldu." dedi.

Dilan Polat'ın bu duyurusu, takipçileri arasında büyük bir heyecana yol açtı. Film projesiyle ilgili daha fazla detayın yakın zamanda paylaşılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri