Hande Erçel, Sabancı Etkisiyle Okula Döndü! Set Aralarında Final Sınavına Girdi! Her Şey Aşk İçin!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın birliktelikleri, magazin dünyasında geniş yankı buldu. İlişkilerini çeşitli tatil paylaşımlarıyla gün yüzüne çıkaran çift, şu sıralar gündemdeki yerini koruyor. İşte Detaylar...

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile tanınmış iş insanı Hakan Sabancı'nın başlayan romantik ilişkisi, magazin dünyasında büyük yankı bulmuştu. İlk olarak Paris tatilinden dönüşlerinde havalimanında objektiflere yakalanan çift, daha sonrasında İtalya, Yunanistan ve en son New York gibi popüler destinasyonlarda verdikleri aşk pozlarıyla sıkça adlarından söz ettirdiler.

Hande Erçel'in Eğitim Aşkı

Erçel ve Sabancı'nın aşkının ardından, çiftin evlilik planları merak konusu oldu. Ancak evlilik planları şimdilik beklemeye alınırken, Hande Erçel bir başka konuyla gündeme geldi. Hande Erçel, Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başladıktan sonra, yarıda bıraktığı üniversite eğitimine geri dönmeye karar verdi.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı New York Günlükleri!

Çiftin seyahat rotalarını sıklıkla değiştirdiği bilinirken, geçtiğimiz günlerde New York seyahatleri ve yaptıkları paylaşımlarla dikkat çektiler. Yapılan iddialara göre, Hande Erçel, New York’ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında geniş çaplı bir alışveriş yaptı ve hesabı Hakan Sabancı ödedi.

Sosyal Medya Yankısı...

Hande Erçel'in eğitimine geri dönme kararı, sosyal medya kullanıcıları tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. Bazı kullanıcılar, bu kararı Hakan Sabancı'nın etkisi olarak yorumladı, bazıları ise ünlü oyuncuyu eğitimine devam etme kararı almasından ötürü takdir etti.

Hande Erçel İçin Eğitim ve Kariyer Bir Arada!

Hande Erçel, sette çalışmalarına devam ederken aynı zamanda final sınavlarına da girdi. Erçel'in eğitimine olan bu ilgisi, genç kitle tarafından örnek alınarak değerlendiriliyor.

Hakan Sabancı ve Hande Erçel çiftinin gelecekteki planları ve Erçel’in eğitim yolculuğu, takipçileri ve hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Bu gelişmeler, ünlü oyuncunun kariyerinin yanı sıra eğitimine de verdiği önemi gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri