Burak Özçivit Pakistan'da İzdiham Çıkardı! Korku dolu anlar! Ezilme Tehlikesi Geçirdi!

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı Türk oyuncu Burak Özçivit, "Kuruluş Osman" dizisiyle tanındığı Pakistan'da hayran izdihamına uğradı. İşte detaylar...

Lansman için Pakistan'a giden ünlü isim, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Bu yoğun ilgi, öyle bir noktaya geldi ki, Özçivit ezilme tehlikesi bile yaşadı.

ATV'nin sevilen dizisi "Kuruluş Osman"da Osman Bey karakteriyle izleyici karşısına çıkan Burak Özçivit, dizinin uluslararası arenada kazandığı başarıyla birçok ülkede tanındı. Özellikle doğu ülkelerindeki hayran kitlesi, diziye ve Burak Özçivit'e büyük bir ilgi duyuyor.

Pakistan'da bir parfüm markasının lansmanına katılmak için bulunan Özçivit, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında şaşkına döndü. Etkinlik alanına giriş yaptığı sırada, hayranlarının coşkulu ilgisiyle etrafı adeta kuşatıldı. Bu yoğunluk nedeniyle ortaya çıkan arbedede, ünlü oyuncunun ezilme tehlikesi yaşaması, güvenlik görevlilerini harekete geçirdi. Özçivit, güvenliklerin etkili müdahalesiyle alandan güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Bu olay, Burak Özçivit'in sadece Türkiye'de değil, uluslararası arenada da ne kadar büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Özçivit'in Pakistan'da yaşadığı bu izdiham, sosyal medyada da geniş yer buldu ve pek çok kişi, ünlü oyuncunun başarısını kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri