Hande Erçel'in İtalyan Sokaklarından Paylaşımı Olay Oldu! Ayakkabılarının Fiyatını Duyanlar Şok Oldu! Bir Servet Değerinde!

Türk televizyon dünyasının parlak yıldızlarından Hande Erçel, sadece ekran başarısıyla değil, aşk hayatı ve dikkat çekici modasıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. İşte detaylar...

29 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu, son zamanlarda yeni projelerinin yanı sıra Hakan Sabancı ile yaşadığı romantik ilişkiyle magazin gündeminden düşmüyor.

Sosyal medya kullanımında da oldukça aktif olan Erçel, geçtiğimiz günlerde İtalya tatilinden kareler paylaşarak takipçilerini mest etti. Güzel oyuncunun Instagram’daki 31.2 milyon takipçisine armağan ettiği bu görseller, kısa süre içinde 1.5 milyon beğeni sınırını aşarak hayranlarının büyük ilgisini çekti.

Adeta bir moda ikonu haline gelen Erçel'in zarif elbisesi ve şıklığını tamamlayan ayakkabıları, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmadı, fiyatlarıyla da dudak uçuklattı. ‘Fenomenler Ne Giymiş?’ hesabının dikkat çektiği üzere, ünlü oyuncunun tercih ettiği elbisenin fiyatı 17 bin 361 TL iken, onun ayaklarını süsleyen ayakkabılar için dökülen miktar ise tam 44 bin 152 TL.

Toplamda 61 bin 513 TL'lik bu etkileyici kombin, Erçel’in takipçilerini ikiye böldü. Bir yanda oyuncunun tarzını ve güzelliğini övgü dolu sözlerle selamlayan hayranlar; diğer yanda ise "Bir ayakkabının bu kadar pahalı olmasına akıl erdiremiyorum" şeklinde eleştirilerde bulunanlar yer alıyor.

​​​​​​​

Hande Erçel’in moda tercihleri her ne kadar bazı takipçileri tarafından eleştiri alsa da, giyim tarzıyla ilham veren bir ikon olduğu su götürmez bir gerçek. Oyuncunun her paylaşımı, moda dünyasında da geniş yankı buluyor ve birçok kişinin stil anlayışına yön veriyor.

Öte yandan, lüks markaların fiyat politikaları ve moda dünyasındaki bu tür astronomik rakamlar, sosyal medya kullanıcıları arasında sürekli bir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Hande Erçel gibi ünlülerin tercihleri, bu tartışmaların daha da alevlenmesine neden oluyor. Ancak tüm bunların ortasında bir gerçek var ki, Hande Erçel tarzıyla, oyunculuğuyla ve hayat tarzıyla gündem yaratmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri