Eylül Tumbar duru güzelliğiyle akılları aldı! Afra Saraçoğlu'na Benzerliği Şok Etti!

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın başarılı ismi Afra Saraçoğlu, rol aldığı karakterin yanı sıra güzelliği ile de hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Dizi içindeki aşkın gerçeğe dönüşmesiyle Mert Ramazan Demir ile olan uyumuyla daha da gündeme gelen Saraçoğlu, şimdi de bir başka popüler dizi karakterine olan benzerliği ile adından söz ettiriyor.

Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen "Kendi Düşen Ağlamaz" isimli yapımın yıldızlarından Eylül Tumbar, 'Alize' karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor ve bu karakteriyle Afra Saraçoğlu'na olan fiziksel benzerliği dikkatleri çekiyor.

Bu benzerlik, sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi ve "Siz kardeş misiniz?" gibi yorumlarla iki oyuncu arasındaki dikkat çekici benzerlik konuşulmaya başlandı.

Bu gelişme, Enes Koçak'ın Yalı Çapkını'ndaki Mert Ramazan Demir'e olan benzerliği ile birleşince, ekranlarda ilginç bir durum ortaya çıkıyor.

İki dizinin de başarılı genç oyuncuları arasındaki bu fiziksel benzerlik, dizilerin takipçileri arasında şaşkınlık ve keyifli sohbetlere neden oluyor.

Görünüşleriyle ve yetenekleriyle göz dolduran bu genç yıldızlar, kariyerlerinin yanı sıra artık benzerlikleriyle de magazin gündeminin üst sıralarında yerlerini alıyorlar.

Özgün ve çekici hikayeleriyle seyirciyi ekran başına kilitleyen bu iki dizi, karakter benzerlikleriyle de sosyal medyanın sıcak konularından biri haline geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri