Derya Uluğ'un Bikinili Pozlar Geldi! Takipçilerinin Ağzı Açık Kaldı! İşte O Paylaşım!

Şarkıcı Derya Uluğ, yoğun konser temposunun ardından Dubai tatiline çıkarak güzel anlarını paylaştı. Bikinili pozlarıyla dikkat çeken Uluğ, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından Derya Uluğ, yoğun bir konser programının ardından sonunda dinlenmek ve tatil yapmak için sevgilisi Asil Gök ile birlikte Dubai'ye gitti. Tatil anıları, Derya Uluğ'un sosyal medya hesaplarından paylaştığı bikinili pozlarla gündeme oturdu.

"Be tourist" notuyla paylaştığı Dubai tatili kareleri, kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, Uluğ'un güzellik ve formuna hayran kaldı ve "Bu güzellik ne?", "Fiziğin harika", "Harika görünüyorsun" gibi olumlu yorumlarla paylaşıma karşılık verdiler.

Derya Uluğ'un İzmir doğumlu olduğu ve müziğe ilgisi olan bir ailede büyüdüğü bilinmektedir. 8 yaşında bir ses yarışmasına katılarak müzik kariyerine adım atan Uluğ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünü okuduktan sonra Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Derya Uluğ, müzik kariyerine başladıktan sonra 3 yıl boyunca ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in vokalistliğini yapmış ve bu süreçte önemli deneyimler kazanmıştır.

​​​​​​​

Daha sonra kendi müzik kariyerine odaklanarak 2016 yılında "Okyanus" adlı single'ıyla çıkış yapmıştır. Şarkının söz ve müziği kendisine ve Asil Gök'e aittir, düzenlemesi ise Burak Yeter tarafından yapılmıştır.

​​​​​​​

Derya Uluğ, başarılı kariyeriyle 2016 yılında 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülünü kazanarak adını müzik dünyasında daha da duyurmuştur. Tatil pozlarıyla da sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Uluğ, müzikseverlerin ve takipçilerinin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri