Yağmur Tanrısevsin, Cesur Elbisesiyle Sosyal Medyada Göz Kamaştırdı! Takipçilerinden Yorumlar Ve Beğeni Sel Gibi Yağdı!

Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen yüzlerinden Yağmur Tanrısevsin, sosyal medyada paylaştığı ışıltılı mavi süper mini elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Türkiye'nin başarılı ve sevilen oyuncularından biri olan Yağmur Tanrısevsin, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor.

"Pis Yedili", "Adını Feriha Koydum", "Güneşi Beklerken", "Kaçak", "İki Yalancı" ve son olarak "Kalp Yarası" dizilerindeki rolleriyle tanınan Tanrısevsin, şimdilerde "Saklı Kalsın" dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

​​​​​​​

Tanrısevsin'in son paylaşımı, cesur ve iddialı tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, sosyal medyada ışıltılı mavi süper mini bir elbiseyle verdiği pozları paylaştı.

Göğüs dekolteli elbisesini bir deri ceketle kombinleyen Tanrısevsin, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda "Ay ışıltısı", "Bu güzellik ne?", "Işıl ışılsın", "Sana bayılıyorum" gibi ifadelerle Tanrısevsin'in tarzına hayranlıklarını dile getirdiler.

24 Ağustos 1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, oyunculuk kariyerine "Adını Feriha Koydum" ve "Pis Yedili" gibi dizilerde konuk oyuncu olarak başladı.

"Güneşi Beklerken" dizisinde canlandırdığı Melis Güzel karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Amerika ortak yapımı "The Tragedy" adlı korku filminde Jennifer karakterini canlandıran Tanrısevsin, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü mezunu.

​​​​​​​

Sanat kariyerini hem oyunculuk hem de seramik-cam alanlarında başarıyla sürdüren Tanrısevsin, sosyal medyada paylaştığı cesur ve iddialı tarzıyla hayranlarının gönlünde taht kuruyor.

Tanrısevsin'in "Saklı Kalsın" dizisindeki performansı merakla beklenirken, oyuncunun gelecekteki projeleri ve paylaşımları da dikkatle takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri