Melis Sezen'in Transparan Elbisesiyle Verdiği Pozlar Alev Alev Yaktı! İşte O Pozları...

Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla tanınan Melis Sezen, şimdi ise sosyal medyada cesur ve çekici pozlarıyla gündemde. Siyah transparan detaylara sahip elbisesiyle çekilen pozlarıyla dikkat çeken Melis Sezen, göğüs dekoltesiyle dikkat çekti!

Sadakatsiz dizisindeki başarılı rolüyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Melis Sezen, şimdilerde sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiriyor. Gülcemal dizisindeki garip danslarıyla dikkat çeken Melis Sezen, bu kez tarzıyla gündemde.

Son paylaşımlarında siyah transparan detaylara sahip bir elbise giyen Melis Sezen, çekilen pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. İddialı göğüs dekoltesiyle büyük ilgi toplayan ünlü oyuncuya hayranlarından "Çok güzelsin" yorumları yağdı.

​​​​​​​

Melis Sezen, bir röportajında "Yorulduğunda ya da her şeyden bıkma noktasına geldiğinde bununla nasıl başa çıkıyorsun?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Kaynağım inancım, her zaman, her an, teslimiyetim. Dans etmek çok iyi geliyor bana, dans ediyorum. Kendimi akışa bırakmaya çalışıyorum, bırakıyorum. Kitap okumak da çok dinlendiriyor, besliyor."

Melis Sezen'in cesur pozları ve kendine özgü tarzı, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi tarafından ilgiyle karşılanıyor. Ünlü oyuncunun gelecekteki projeleri ve paylaşımları merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri