Survivor 2024'te Turabi Yerine O Bomba İsim Geliyor! Acun Ilıcalı Bizzat Açıklamayı Yaptı!

Survivor 2024 kadrosunda yer alan isimler merak konusu olurken, Turabi'nin sağlık sorunları sebebiyle ayrılmasının ardından Ersin Korkut, All Star kadrosuna katılmaya karar verdi.

Ersin Korkut'un Survivor'a katılmasını "Survivor’ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" sözleriyle duyurdu.

Survivor 2024 sezonu heyecanla beklenirken, kadroda yer alacak isimler ve sürpriz katılımlar merakla takip ediliyor. Bu sezon SMS oylamasının olmayacağı öğrenildi ve yarışmacıların kimlerden oluşacağı büyük bir gizlilikle saklanıyordu. Ancak son gelişmelerle birlikte Survivor'a bomba bir isim katıldı.

Ünlü yarışmacı Turabi, sağlık sorunları nedeniyle yarışma başlamadan ayrılma kararı almıştı. Bu ayrılığın ardından Survivor All Star kadrosuna katılan isimler arasında başarılı oyuncu Ersin Korkut da bulunuyor. Ersin Korkut, daha önce birkaç kez Survivor için teklif almış ancak katılmamıştı. Bu kez Acun Ilıcalı'nın teklifi kabul eden Korkut, Survivor All Star 2024 kadrosunda yarışacak.

Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'un Survivor'a katılmasını "Survivor’ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" şeklinde duyurarak hayranlarına müjde verdi.

Ersin Korkut'un Survivor'daki performansı ve yarışmadaki rekabeti merakla bekleniyor. Survivor All Star 2024, izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri