Alina Boz ve Umut Evirgen’in Düğün Davetiyesi Şok Etti! “Bizim Baskıcı Ali Abi Daha Güzel Yapar!” Görenler Şaştı Kaldı...

Ünlü oyuncu Alina Boz ve Umut Evirgen, düğün davetiyelerini arkadaşlarına göndererek 2 Aralık'taki sade düğünleri için hazırlıklara başladılar. İşte detaylar...

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Alina Boz ve Umut Evirgen, 5 ay önce ilişkilerini duyurmuş ve şimdi evlilik hazırlıklarına hız kazandırmış gibi görünüyorlar.

Çift, 2 Aralık'ta gerçekleştirecekleri düğünleri için davetiyeleri arkadaşlarına göndermeye başladılar.

Alina Boz ve Umut Evirgen, Sade Düğün Davetiyeleriyle Evliliklerine Hazırlanıyor!

Boz ve Evirgen, düğün organizasyonu için A46 Organizasyonu ile anlaşmışlar ve düğünlerini 90 kişilik sade bir törenle gerçekleştirecekler. Ancak dikkat çeken detay, düğün davetiyelerinin oldukça sade ve minimal bir tasarıma sahip olması oldu.

Ünlü çift, düğünlerinin nikah sonrası kısmını Evirgen'in sahibi olduğu mekanda after parti olarak düzenlemeyi planlıyor. Nikahın ardından dostlarıyla eğlenecekleri bu özel gecenin şahitlerini merakla bekleyen Boz ve Evirgen, düğün yemeğini ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun hazırlayacağını açıkladılar.

Alina Boz ve Umut Evirgen'in bu sade düğün tercihi, çiftin özel ve anlamlı bir gün geçirmeyi planladıklarını gösteriyor. Hayranları, bu güzel çiftin mutlu bir evlilik yaşamasını dört gözle bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri