Esra Erol'da Şok Üstüne Şok! Eşini Canlı Yayında Sözleriyle Bayılttı! Meğer Pırasa...

Bir televizyon programında pırasa tiki olduğu öne sürülen bir adam, eşinin "pırasa" sözlerine karşı canlı yayında bayıldı.

Esra Erol'un sunduğu bir televizyon programında, ilginç ve şaşırtıcı anlar yaşandı. Programın konuğu olan Çiğdem isimli kadın, pırasaya tiki olduğunu iddia ettiği eşi Muhammet'i canlı yayında zorlu bir deneyime sürükledi.

Muhammet, program sırasında eşinin kendisini terk ettiğini ve "pırasa" sözlerini sarf ettiğini iddia etti. Bu sözler karşısında sinirlenen Çiğdem, eşine karşı ilginç bir tepki verdi ve ona defalarca "pırasa" dedi.

Muhammet, eşinin bu sözleri karşısında büyük bir stres yaşadı ve canlı yayında bayıldı. Esra Erol, Muhammet'e yardım etmek için sağlık ekiplerini stüdyoya çağırdı. Yaşanan olay, izleyicileri şaşkına çevirdi ve programın ilgi çeken anlarından biri haline geldi.

Pırasa tiki olayı, insanların farklı türdeki tiklerin ve psikolojik tepkilerin ne kadar çeşitli olabileceğini gösterdi. Esra Erol'un programı, zaman zaman sıra dışı hikayeler ve olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri