Neslihan Atagül’ün Abisini Görenler Şaşkın! ''Bu Benzerlik Şaka Mı'' Yorumları Yapıldı...

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün Belarus kökenli annesi ve Türk babası arasından gelen genler, Neslihan ve abisi İlkay Atagül arasındaki şaşırtıcı benzerliği ortaya koydu.

Son dönemlerde eşi Kadir Doğulu ile yaşadığı iddia edilen ihanet haberleriyle gündemde olan güzel oyuncu Neslihan Atagül, özel hayatıyla da merak konusu olmaya devam ediyor. 2016 yılında 'Fatih Harbiye' dizisinde tanışıp aşık olduğu Kadir Doğulu ile evlenen Atagül, son olarak 'Gecenin Ucunda' dizisinin yayından kaldırılmasının ardından gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor.

Neslihan Atagül'ün ailesi hakkındaki merak, özellikle abisi İlkay Atagül'ün ortaya çıkmasıyla daha da arttı. Annesi Beyaz Rus (Belarus) kökenli, babası Türk olan Atagül'ün abisi İlkay ile olan benzerliği görenleri şaşırtıyor. İkizi gibi olan İlkay Atagül, gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Evli ve bir kız çocuğu babası olan İlkay Atagül'ün, güzel oyuncuya olan benzerliği sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düştü.

Neslihan Atagül'ün bu özel aile bağları ve kardeşi ile olan benzerliği, hayranlarının ve takipçilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun kariyeri ve özel hayatı kadar, ailesi ve abisiyle olan ilişkisi de magazin dünyasında sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Atagül'ün abisi İlkay'ın, oyuncuya olan benzerliği ve gözlerden uzak tuttuğu hayatı, meraklı gözlerin odak noktası olmuş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri