Şeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! Formula E'nin CEO'su İle Aşk Mı Yaşıyorlar... Yemekte Resimleri Çıktı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın, Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile boşanmasının ardından Formula E CEO'su Alejandro Agag ile yeni bir aşk yaşadığı iddia ediliyor. İkilinin birlikte yemek yediği fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Şeyma Subaşı'nın aşk hayatı bir kez daha gündeme geldi. Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde evlendiği ve sık sık ilişkisiyle gündeme gelen Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de ani bir kararla boşanmıştı.

Survivor başlamasıyla birlikte Dominik'e giden ve orada eski eşi Acun Ilıcalı hakkında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Subaşı, "Büyük ve başarılı bir yapım ekibi! 6 farklı ülke için 'Survivor' tv şovunu çekiyor. 13 yıldan fazladır Dominik Cumhuriyeti! Bu arada bahsettiğim başarı hikâyesi Melisa'nın babası hakkında..." sözleriyle Ilıcalı'ya övgüler yağdırmıştı.

Son olarak Meksika'ya uçan Subaşı, burada yeni bir aşka yelken açtığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Sosyal medya ve magazin gündemini meşgul eden bu yeni iddia, Subaşı'nın 53 yaşındaki Formula E CEO'su Alejandro Agag ile olan ilişkisine dayanıyor. İkilinin birlikte çekilmiş bir yemek fotoğrafı, bu iddiaları güçlendiren en önemli kanıt olarak görülüyor.

​​​​​​​

Her ne kadar Şeyma Subaşı ve Alejandro Agag tarafından bu ilişkiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, sosyal medyada bu konu büyük bir merak ve ilgiyle takip ediliyor. Subaşı'nın geçmişteki ilişkileri ve evlilikleri düşünüldüğünde, bu yeni iddia pek de şaşırtıcı gelmiyor. Subaşı'nın hayranları ve takipçileri, bu yeni aşk iddiasının doğruluğunu ve detaylarını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri