Ajda Pekkan'dan Flaş İtiraf! '' Anne Olmak İçimde Ukde''! İşte Ajda Pekkan'ın Açıklamalarına Dair Detaylar...

Türk pop müziğinin efsanesi Ajda Pekkan, kariyeri boyunca içinde ukde olarak kalan annelik duygusundan ve çocuk özleminden ilk kez bu kadar açık bir şekilde bahsetti. 77 yaşındaki sanatçı, Harper's Bazaar dergisine samimi açıklamalar yaptı.

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, geçmişten bugüne sanat yaşamı, özel hayatı ve iç dünyasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Harper's Bazaar dergisine kapak olan Pekkan, 60 yıllık kariyer yolculuğunda yaşadığı en büyük ukdeyi, çocuk sahibi olamamanın verdiği özlemi ve pişmanlığı ilk defa bu kadar net bir şekilde ifade etti.

"Yaşam Boyu İkon" ödülüne layık görülen Pekkan, dergiye verdiği röportajda "60 yıllık kariyeriniz boyunca içinizde ukde kalan bir şey oldu mu?" sorusuna, çocuk sahibi olmanın içinde kalan bir arzu olduğunu belirterek cevap verdi. Sanatçı, genç yaşlarda yaşanan koşturmaca ve kariyer stresinin, annelik düşüncesini göz ardı etmesine sebep olduğunu vurguladı.

Ajda Pekkan, ayrıca modaya olan büyük ilgisinden de bahsetti ve eğer şarkıcılık yapmasaydı moda tasarımcılığının yapacağı tek iş olacağını söyledi. Ayrıca, her zaman fit ve zinde görünümünün sırrını da paylaştı. Pekkan, bir diyetisyen veya danışmanı olmadığını, kendi bünyesini en iyi kendisinin bildiğini ifade etti. Dengeli beslenme ve düzenli spor yapmanın yanı sıra negatif insanlara ve ortamlara tahammülünün olmadığını, bu durumların sağlığı kötü etkilediğine inandığını da dile getirdi.

Ajda Pekkan'ın bu samimi itirafları, hayranlarını duygulandırdı ve sanatçının hayatına dair daha derin bir bakış açısı kazandırdı. Pekkan'ın bu açıklamaları, sanat hayatının yanı sıra özel hayatının da merak edilen yönlerini ortaya koyuyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri