Şeyma Subaşı İtirafıyla Şok Etti! Boşandıktan sonra kimsenin elini tutmadım...

Ünlü televizyon sunucusu ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, boşandıktan sonra yaşadığı dönemde kimsenin elini tutmadığını açıkladı.

Ünlü televizyon sunucusu Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile evlilik yolunda ilk adımı atmış, ancak bu evlilik kısa süre içerisinde sona ermişti. Subaşı, Alsaloussi ile olan ilişkisini 29 Eylül'de sonlandırmıştı.

Boşanmanın ardından Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte Dominik'e giderek Survivor programına katılmıştı. Bu süreçte, eski eşi Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırarak dikkat çekmişti.

Daha sonra Meksika'ya giden Şeyma Subaşı'nın, Formula E CEO'su Alejandro Agag ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Subaşı, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile bu iddialara yanıt verdi.

Şeyma Subaşı, Türkiye'den arkadaşlarının kendisine yöneltilen haberleri sorguladığını ve bu iddiaların doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, boşandıktan sonra 4 aydır kimseyle ilişki yaşamadığını, flörtleşmediğini ve hiç kimseyle ilgisi olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: "Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba. Kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor bu dönemde. Bende tam tersi, kimseyle beraber değilim, bu özel bilgiyi de size vereyim. Elini bile tutmadım." Şeyma Subaşı'nın bu açıklamaları, gündemdeki aşk iddialarına son noktayı koymuş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri