Dua Lipa Eski Sevgilisinden Sonra Hızlandı! Yeni Aşkıyla Balkonda Öpüşürken Yakalandı! İşte O Anlar...

Ünlü şarkıcı Dua Lipa, 41 yaşındaki eski sevgilisi Romain Gavras'dan hızla ayrıldı ve yeni aşkıyla yakalandı. Balkonda öpüşürken görüntülenen Dua Lipa, Arnavut asıllı İngiliz oyuncu Callum Turner ile aşk yaşadığını doğruladı. Detaylar haberimizde!

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, eski aşkını hızla unutup yeni bir aşka yelken açtı. 27 yaşındaki Dua Lipa, geçtiğimiz mayıs ayında 41 yaşındaki eski sevgilisi Romain Gavras ile 76. Cannes Film Festivali'nde birlikte kırmızı halıda boy göstermişti. Ancak yaş farkı nedeniyle sık sık gündeme gelen çift, ayrılık kararı aldı.

Ayrılığın nedeni olarak ünlü şarkıcının üçüncü albümünün yayınlanmasına odaklanmak istemesi gösterildi. Dua Lipa, şu anda sadece müziğine konsantre olmak istediğini belirtti.

Ancak Dua Lipa, ayrılıktan hemen sonra yeni bir aşka yelken açtı. Arnavut asıllı şarkıcı, İngiliz oyuncu Callum Turner ile aşk yaşadığını açıkladı. İkilinin aşkı, Hollywood'da bir balkonda dudak dudağa öpüşürken basına yakalandı. Dua Lipa ve Callum Turner, bu yakınlaşmadan pek rahatsız olmadılar.

​​​​​​​

Dua Lipa, kısa bir süre önce sevgilisi Callum Turner'ın rol aldığı "Masters Of The Air" adlı yapımın galasına katıldı. Bu olay, ikilinin birlikte olduğuna dair iddiaları daha da güçlendirdi. Dua Lipa'nın hızla yeni bir aşka yelken açması ve bu mutluluğunu kameralar önünde göstermesi, hayranlarını heyecanlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri