Kumsalda Verdiği Pozlar Ağızları Açık Bıraktı! Çok Cesur... Justin Bieber'in Eşi Hailey Bieber Kaç Yaşında?

Justin Bieber'ın eşi ve ünlü model Hailey Bieber, kumsalda verdiği sınırları zorlayan pozları ile sosyal medyada büyük ilgi çekti. Hailey, her gönderisiyle olduğu gibi bu sefer de takipçilerinden tam not aldı.

Ünlü model ve Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, sosyal medyada paylaştığı cesur ve iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her bir gönderisi binlerce beğeni ve yorum toplayan Hailey, bu sefer kumsalda verdiği pozlarla gündeme geldi. Ünlü modelin bu cesur pozlarına, 'Yine harikasın', 'Muhteşem görünüyorsun', 'Çok güzelsin' gibi yorumlar yapıldı.

Justin Bieber ile mutlu bir evlilik sürdüren Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde bir röportajda hamilelik iddialarına da yanıt verdi. Sık sık gündeme gelen bu iddialar hakkında konuşan Hailey, "Son zamanlarda herkes 'Aman Tanrım, o hamile' diyordu ve bu daha önce de birçok kez başıma geldi" dedi. Ünlü model, bu tür yorumların kendisini üzdüğünü ve "Ah, evet, umurumda değil" demenin yalan olacağını belirtti. Hailey, "Bunun doğru olduğu bir gün geldiğinde en son öğrenen siz olacaksınız" diyerek bu konudaki spekülasyonlara son noktayı koydu.

Hailey Bieber'ın sosyal medyada paylaştığı bu son pozlar, onun tarzını ve kendine olan güvenini yansıtıyor. Ünlü modelin cesur pozları ve kendine has tarzı, onu takip eden milyonlarca hayranına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Hailey, moda dünyasında ve sosyal medyada etkileyici bir ikon olarak varlığını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri