Hazar Ergüçlü'nün Sevgilisini Görenler Şaştı Kaldı! Meğer Oda Ünlüymüş! Efe Çelik Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Kanal D'nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi "İnci Taneleri"nde Dilber karakteriyle ekranlara dönen Hazar Ergüçlü, özel hayatıyla da gündemde. Peki, Efe Çelik Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Selma Ergeç gibi isimlerin bulunduğu zengin kadrosuyla dikkat çeken dizide, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri izleyicilerin en çok merak ettiği isimlerden biri haline geldi.

Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisinin kim olduğu ise sosyal medyada büyük bir sürpriz yarattı. Ünlü oyuncu, bir süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeni aşkını ilan etti.

Ergüçlü'nün kalbini çalan isim, DJArtz sahne adıyla tanınan Efe Çelik oldu. Efe Çelik, daha önce Farah Zeynep Abdullah ile yaşadığı ilişkiyle adından söz ettirmişti.

Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik'in ilişkisi, hayranları tarafından büyük bir ilgi ve merakla karşılandı. Ergüçlü'nün paylaştığı fotoğraflar, çiftin mutluluğunu ve birbirlerine olan sevgilerini gözler önüne serdi. Bu yeni aşk, hem Hazar Ergüçlü'nün hem de Efe Çelik'in hayatında yeni bir sayfa açarken, ikilinin ilişkisi magazin gündeminin de en çok konuşulan konularından biri olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri