Şeyma Subaşı 'dan Bikini Şov Geldi! Cesur Bikinisiyle Tüm Vücudunu Sergiledi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, minik bikinisiyle ayna karşısında çektiği fotoğrafla sosyal medyada büyük ilgi çekti. Fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Subaşı'ya, hayranlarından övgüler yağdı.

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile yaptığı görkemli düğünle gündeme gelmişti. Ancak çiftin evliliği kısa sürdü ve 29 Eylül'de anlaşmalı olarak boşandılar. Boşanmanın ardından Subaşı'nın adı çeşitli aşk dedikodularına karışsa da, kendisi bu iddiaları, "Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım" diyerek yalanladı.

Sosyal medyada oldukça aktif bir hayat süren Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Minik bir bikini ile ayna karşısında çekilmiş fotoğrafını paylaşan Subaşı, fit vücuduyla dikkat çekti. Paylaşıma gelen yorumlar arasında Subaşı'nın zayıflığına dair eleştirilerin yanı sıra, görünümüne övgü dolu yorumlar da yer aldı. "Buna ne gerek vardı?", "Bu ne şimdi?" gibi eleştirilerin aksine, "Harika görünüyorsun", "Fiziğin harika" şeklinde pozitif yorumlar da Subaşı'nın paylaşımına eşlik etti.

​​​​​​​

Şeyma Subaşı'nın bu son paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları arasında karışık tepkilere neden olurken, ünlü ismin cesur paylaşımlarına olan ilgi değişmez bir gerçek olarak kalmaya devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Haberleri