Dünyanın En Pahalı Düğünü! Rihanna'nın Sahne Aldığı Düğünden Kazandığı Paraya Şok Olacaksınız!

Hindistan'ın en zengin iş insanı Mukesh Ambani'nin oğlunun düğünü için düzenlenen şatafatlı parti, Rihanna'nın 10 milyon dolarlık performansıyla sosyal medyanın diline düştü.

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, oğlu için hayallerin ötesinde bir düğün hazırlığı içinde. Ambani ailesi, daha önce 2018'de kızlarının düğünü için 100 milyon dolar harcayarak dünya çapında gündeme gelmişti. Bu kez ise oğulları için düzenlenecek olan düğün, bu rakamı bile gölgede bırakacak gibi duruyor. Düğünün en dikkat çekici anlarından biri ise dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın performansı oldu.

Rihanna, Hindistan'da düzenlenen ve düğün kutlamalarının başlangıcını simgeleyen partiye damga vurdu. Yeşil ve pembe renklerin hakim olduğu sahne kostümü ve enerjik dansıyla göz dolduran Rihanna, performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından Türk şarkıcı Yıldız Tilbe'ye benzetilen Rihanna'nın bu özel performansı için aldığı ücret ise ağızları açık bıraktı. İddialara göre, Rihanna bu gösteri için tam 10 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Düğünün konuk listesi de bir o kadar göz alıcı. Hintli milyarderler ve Bollywood ünlülerinin yanı sıra dünya çapında tanınan isimler Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump gibi isimler de bu muhteşem kutlamada yer aldı.

​​​​​​​

Mukesh Ambani'nin oğlu için düzenlenen bu düğün, sadece maliyetiyle değil, aynı zamanda bir araya getirdiği yıldızlarla da dünyanın en pahalı ve konuşulan düğünlerinden biri olma unvanını elinde bulunduruyor. Rihanna'nın performansı ve düğüne katılan ünlü isimler, sosyal medyada geniş yankı bulurken, düğünün detayları merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri