Burcu Özberk Bembeyaz Elbisesiyle Gönülleri Fethetti! ''Duvağını Da Unutmadı''... İşte O Kareler!

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, bir dergi çekimi için bembeyaz bir gelinlik giyinip duvak takarak son derece etkileyici bir poz verdi.

Türk televizyonunun sevilen oyuncusu Burcu Özberk, son dönemde bir dergi çekimi için kamera karşısına geçerek göz kamaştıran bir poz verdi. Ünlü oyuncu, bembeyaz bir gelinliği andıran elbisesiyle ve duvak takarak 'gelin gibi' bir görünüm sergiledi.

Beyaz çorapları ve beyaz eteğiyle oldukça zarif bir görünüm sergileyen Özberk, elindeki çiçekle romantik bir atmosfer yaratmayı başardı. Kombinini siyah eldivenlerle tamamlayarak kontrast bir etki oluşturan ünlü oyuncunun son pozları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Burcu Özberk'e yapılan yorumlar arasında "Gelin gibi", "Muhteşem görünüyorsun", "Harika bir güzelsin" gibi övgü dolu ifadeler yer alıyor. Özberk'in zarif ve etkileyici görünümü, hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Burcu Özberk, oyunculuk kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Huricihan Sultan karakteriyle başladı. Ancak Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı ve kariyerinde önemli bir dönüm noktası yaşadı. 2019-2020 yılları arasında Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrolü paylaşarak büyük bir başarı elde etti ve Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri