Rihanna, Lüks Çatı Katı Dairesini Satışa Çıkardı! Aylık Aidatı 8 Bin 814 Dolar Olan Ev, Değeriyle Göz Kamaştırıyor

Rihanna'nın Los Angeles'taki lüks çatı katı dairesi, 25 milyon dolara satışa çıkarıldı. Daire, görenleri hayran bırakan manzarası ve birçok lüks özelliğiyle dikkat çekiyor.

Ünlü şarkıcı Rihanna, Los Angeles'ın lüks yaşam alanlarından birinde bulunan çatı katı dairesini satışa çıkardı. Daire, Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde sahne aldıktan sonra Rihanna'nın adıyla yeniden gündeme geldi.

Daire, geçen yıl hayatını kaybeden 'Friends' dizisi yıldızı Matthew Perry'den satın alınmıştı. Rihanna'nın bu lüks konutu, şimdi 25 milyon dolara alıcılarını bekliyor. 40'ıncı katta yer alan ve Los Angeles şehir merkezinden Pasifik Okyanusu'na kadar muhteşem bir manzaraya sahip olan dört teraslı daire, içerisinde dört yatak odası, sekiz banyo, devasa bir havuz, son teknolojiye sahip fitness alanı, sinema ve özel şarap mahzeni gibi birçok lüks özellik barındırıyor.

​​​​​​​

Geçtiğimiz yıl 1.4 milyar dolarlık servetiyle Forbes'un en zenginler listesine giren Rihanna, çeşitli iş alanlarındaki başarılarıyla markasını büyüterek servetini artırmıştı. Şu an 2.1 milyar dolarlık servetiyle en zengin şarkıcılar listesinin başında yer alan Rihanna, lüks yaşam tarzıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri