Ivana Knöll, Miami'de Cesur Pozlarıyla Gündeme Geldi! ''Pamuk Şeker Gibisin'' Yorumları Geldi!

Dünya Kupası'nda dikkat çeken kıyafetleriyle ünlenen sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, Miami plajlarında pembe bikinisiyle yaza merhaba dedi ve pembe bikinisiyle pamuk şekere benzetildi.

Dünya Kupası sırasında tribündeki cesur kıyafetleriyle dikkat çeken ve takipçi sayısını hızla artıran sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, yaz sezonunu Miami'de açtı. Knöll, Miami plajlarında çekilen ve sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Pembe bikini giyen Knöll, adeta bir pamuk şeker tadında bir yaz başlangıcı yaptı.

Knöll'ün bu gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, Knöll'ün güzelliğine ve tarzına övgüler yağdırdı. Yapılan yorumlardan biri, "Bu kadar güzel olmak haksızlık" derken, başka bir kullanıcı ise "Gerçekten harikasın" ifadesini kullandı.

Ivana Knöll'ün bu başarılı yaz başlangıcı, sosyal medya üzerindeki etkisini pekiştirmeye devam ediyor. Pembe bikini seçimi ile dikkatleri üzerine çeken Knöll, hem moda hem de sosyal medya dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri