Banu Alkan'ın İtirafı Şoke Etti: "Gelinliğim Yapılırken Aldatıldım" İşte İtiraflarının Tüm Detayları...

Türk sinemasının ikonik isimlerinden Banu Alkan, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın 'Afrodit'i olarak tanınan Alkan, yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Son olarak, YouTube'da yayınlanan Bana Göre TV'ye konuk olan Banu Alkan, Psikolog Gökhan Çınar’ın sorularını yanıtladı. Çınar'ın "Aldatıldınız mı?" sorusuna Alkan, gelinliği dikilirken ve düğün hazırlıkları yaparken nasıl aldatıldığını anlatarak, herkesi şaşkına çevirdi.

"SEN KİMSİN BENİ YOLLUYORSUN"

Bir dönem yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen ve sık sık ekranlar önünde kavga eden Banu Alkan, Murat Taşdemir ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alkan, "Apollon Tapınağı'nda düğünümüz olacak diyorduk, halka açık. Çırağan Sarayı'nda İstanbul'da. Murat da dedi ki 'Yugoslavya'ya gidelim', halalarında yapacağız oradaki aileyle... Sonra gelinliğim yapılırken, erkek arkadaşının kardeşi nişanlısından ayrılıyor ve orada ben annemi kaybedince, 'Murat sen git Antalya'ya annenin yanına' dedim ama o da 'Ben seni mutlu etmek istiyorum' dedi. Hatta bana dedi ki 'Sen kimsin beni yolluyorsun' dedi..." şeklinde konuştu.

"NE DEDİN? DÜĞÜNÜMÜZ OLACAK DÜŞÜN!"

Banu Alkan, Murat Taşdemir'in kendisini aldattığını duyduğunda büyük bir şok yaşadığını belirtti. Kemer'deki yazlığında bu durumu öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığına uğradığını ifade eden Alkan, "Amcasının oğlu vardı, 'Yengelerin gülü' derdi bana. 'Murat'ı, erkek arkadaşının kız kardeşiyle plajda gördük' dedi. 'Ne' dedim. Düğünümüz olacak düşün. Sonra o bana 'Yok öyle bir şey' dedi, 'Bir saniyede Kemer'deki eve gelmezsen...' dedim. Uçtu geldi, 'Nasıl yaparsın?'... Hiç unutmam o tavizini ve korkmasını. Ama ben ispat ettim." dedi.

"Cinsellik Sevgiyle Güzel"

Cinsellikle ilgili bir soruya da yanıt veren Alkan, "Seversen dünyanın en güzel şeyi. Sevgiyle, ruhunla, beyninle, fiziksel aktivite... O zaman çok iyi" ifadelerini kullandı.

Banu Alkan’ın bu itirafları, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı ve sosyal medyada çok konuşuldu. Afrodit lakaplı sanatçı, hayatındaki bu dramatik anları paylaşarak yine gündem olmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri