Öpüşürken Yakalandılar! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün Aşkı Resmiyete Kavuştu!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve oyuncu Serkay Tütüncü, Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde öpüşürken görüntülendi. Bu görüntülerle aralarındaki aşk kesinleşti.

Şarkıları ve iddialı tarzıyla sık sık magazin gündemine gelen Zeynep Bastık, kısa süre önce Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayırmıştı. Yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Bastık, oyuncu Serkay Tütüncü ile Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde samimi anlar yaşadı. Çiftin öpüşme anları kameralara yansıdı ve sosyal medyada Editci Abla hesabı tarafından paylaşıldı.

Dedikodular Gerçek Oldu

Geçtiğimiz haftalarda Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü’nün "Chaplin" adlı oyunda yakınlaştığı iddiaları ortaya atılmıştı. Dün akşamki parti, bu dedikoduları doğrular nitelikteydi. Tüm gece boyunca birlikte eğlenen çift, artık aşklarını gizleme gereği duymadı.

Magazinin Yeni Gözde Çifti

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, magazin dünyasında yeni bir çift olarak dikkatleri üzerine çekiyor. İkilinin bu sürpriz aşkı, hayranları ve takipçileri tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Kenan Doğulu'nun doğum günü partisindeki öpüşme anları, çiftin ilişkisini resmen doğrulamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri