Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Kızı Shiloh’dan Şok Karar: Babasının Soyadını Sildirmek İçin Mahkemeye Başvurdu!

Bir zamanlar Hollywood’un en gözde çifti olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızları Shiloh, 18 yaşına basar basmaz babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurdu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 2005’te başlayan büyük aşkı, 2016’da olaylı bir şekilde sona ermişti. Jolie, Pitt’in uçak yolculuğu sırasında kendisine ve çocuklarından birine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Altı çocukları bulunan çiftin boşanma süreci uzun süre sonuçlanmamış ve mahkeme tarafından resmen bekar ilan edilmişlerdi.

İki Kızı Soyadını Reddetti!

Çiftin evlatlık kızı Zahara, geçen yıl üniversiteye başladığında babasının soyadı Pitt’i kullanmayı bırakarak, kendisini Zahara Marley Jolie olarak tanıtmıştı. Yakın zamanda ise çiftin biyolojik kızı Vivienne'in de babasının soyadını kullanmaktan vazgeçtiği ortaya çıkmıştı. Vivienne, annesi Angelina Jolie’nin yapımcılığını üstlendiği müzikal 'The Outsiders' broşüründe sadece Vivienne Jolie olarak yer aldı.

Shiloh’dan Şok Hamle

Brad Pitt’e son darbe ise 18 yaşına basan biyolojik kızı Shiloh’dan geldi. TMZ’nin haberine göre, Shiloh, babasının soyadını yasal olarak sildirmek için mahkemeye başvurdu. Henüz resmi olarak kabul edilmemiş olsa da, genç kızın talebinin onaylanması halinde yeni adı Shiloh Jolie olacak.

Shiloh Jolie-Pitt’in bu kararı, ünlü çiftin ayrılığı sonrası aile içindeki gerilimleri yeniden gündeme taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri