Barbara Palvin'e İhanet İddiası: Dylan Sprouse'un Skandalı Gündemi Sarstı!

Ünlü Victoria's Secret modeli Barbara Palvin ve oyuncu Dylan Sprouse'un mutluluğu, ihanet iddialarıyla gölgelendi. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında evlenen çift hakkında ortaya atılan dedikodular, magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

2018'den beri birlikte olan ve geçtiğimiz yıl temmuz ayında evlenen Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de küçük bir köyde düzenlenen törenle dünyaevine girmişti. Ancak, evliliklerinin henüz birinci yılını bile doldurmadan Sprouse'un Palvin'i aldattığı iddiaları ortaya atıldı.

TikTok'tan Yayınlanan Dedikodular

Söylentilere göre, Cannes Film Festivali'nde bulunan Dylan Sprouse, 17 yaşındaki bir sosyal medya fenomeniyle ilişki yaşadı. Bu iddialar, 'goandsipwithus' adlı TikTok hesabı üzerinden gündeme taşındı ve hızla yayıldı. İddiaların ardından, Barbara Palvin'in sosyal medya hesabına eklediği 'Sprouse' soyadını kaldırması, ihanet söylentilerini güçlendirdi.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Dylan Sprouse'un ihanet iddiaları sosyal medyada büyük tepki topladı. X (Twitter) kullanıcıları, konuyla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı:

  • "Erkekler, hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz!"
  • "Barbara Palvin, Shakira falan olsan da aldatılıyorsun..."
  • "Artık gerçekten erkekleri kapatmanın vakti geldi."
  • "Barbara Palvin, ilk evlendiğinde 'Bana Bayan Sprouse' diyeceksiniz diye yargı dağıtıyordu. Aldatıldığına üzüldüm ama erkeklere karşı bu kadar 'beyim'ci olmayacaksınız."
  • "Bütün dünya Barbara Palvin'e aşık, ama sen gidip karını aldatıyorsun!"

Geçmişte de Sadakatsizlikle Suçlanmıştı

Dylan Sprouse'un adı daha önce de ihanet skandallarına karışmıştı. Ünlü oyuncu, Barbara Palvin'den önceki sevgilisi Dayna Frazer tarafından sadakatsizlikle suçlanmıştı. Frazer ile ilişkisi, Sprouse'un ihanet nedeniyle bitmişti ve kısa süre sonra Palvin ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Bu durum, Palvin'in 'yuva yıkan kadın' olarak etiketlenmesine yol açmıştı.

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse'un ihanet iddialarına nasıl yanıt vereceği merak konusu. Ancak çiftin ilişkisi, bu skandalla büyük bir darbe almış görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri