Kenan Doğulu'dan Yılmaz Erdoğan'a Şaşırtan Soru: "Çok Sevişmenin Zararı Var mı?"

Kenan Doğulu'nun 50. doğum günü partisinde yaşanan eğlenceli anlar, Yılmaz Erdoğan'a yöneltilen beklenmedik bir soru ile unutulmaz hale geldi. Ünlü şarkıcının sorusu karşısında neye uğradığını şaşıran Erdoğan, esprili bir yanıt verdi.

Dün akşam 50. yaşını kutlayan Kenan Doğulu, ünlü isimlerin katıldığı bir parti verdi. Partiye katılanlar arasında, son dönemde Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişkiyle gündemde olan Yılmaz Erdoğan da vardı. Doğulu, parti sırasında sahneye çıkarak "Doktor" şarkısını seslendirdi ve ardından Erdoğan'a yönelttiği esprili bir soruyla herkesi güldürdü: "Yılmaz hocam, çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin…"

Yılmaz Erdoğan'ın Esprili Yanıtı

Yılmaz Erdoğan, bu beklenmedik soru karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşadıktan sonra sahneye çıkarak esprili bir yanıt verdi: "Böyle bir soru beklemiyordum can kardeşimin doğum gününde... Sevmenin zararı yok." İkilinin bu eğlenceli anları, partiye katılanlar tarafından büyük bir kahkaha ile karşılandı ve Magazin Burada tarafından yayınlandı.

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi

Geçtiğimiz aylarda Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen Yılmaz Erdoğan, Taşkın'ın açıklamaları ile bu durumu doğrulamıştı. Taşkın, katıldığı bir programda "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusuna "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam edeceğim. Evet doğru, haberler doğru. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık, bu çok normal değil mi?" yanıtını vermişti.

Yılmaz Erdoğan'dan Açıklama

İlişkilerinin sona ermesinin ardından Yılmaz Erdoğan, yaşananların yeniden gündeme gelmesi üzerine bir açıklama yaparak, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kenan Doğulu'nun 50. doğum günü partisinde yaşanan bu eğlenceli ve unutulmaz anlar, davetliler ve magazin takipçileri arasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri