Yıldız Tilbe Yeni Albümü İçin 'Barbie' Oldu: "Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin"

Yıldız Tilbe, yeni albümüne adını veren çıkış şarkısı "Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin" için çekilen klipte pembe tarzıyla dikkat çekti. Tilbe, Barbie benzetmeleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Yıldız Tilbe, yeni albümüne adını veren çıkış şarkısı "Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin" için kamera karşısına geçti. Tilbe, kendine has dansları ve farklı tarzıyla dikkat çekerken, pembe renkteki kıyafeti ve beyaz peruklu görünümüyle Barbie'ye benzetildi.

Barbie Benzetmeleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

Posta gazetesinin haberine göre, çekimler 24 saat sürdü ve Tilbe'nin pembe pantolonlu, beyaz peruklu tarzı büyük ilgi gördü. Daha önce de sahneye pembe kıyafetleri ve saçlarıyla çıkan Tilbe, hayranları tarafından Barbie'ye benzetilmişti. Bu benzetmeler, sosyal medyada geniş yankı buldu ve Tilbe'nin klibi merakla bekleniyor.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Konser Hazırlığı

Yıldız Tilbe, 9 Haziran akşamı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konser için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni albümünden şarkılarla hayranlarının karşısına çıkacak olan Tilbe, unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Yıldız Tilbe, yeni albümünün çıkış şarkısı için çekilen kliple ve pembe tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Barbie benzetmeleriyle sosyal medyada gündem olan Tilbe, 9 Haziran'daki konseri için de büyük bir heyecanla hazırlanıyor. Hayranları, Tilbe'nin yeni şarkılarını ve performansını merakla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri