Demet Özdemir 20 Yıllık Elbisesiyle Geceye Damga Vurdu! Victoria Beckham Detayı Özellikle Dikkat Çekti!

Özel hayatı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Demet Özdemir, ELLE Style Awards 2024 gecesine 20 yıl önce tasarlanan bir elbiseyle katıldı. Victoria Beckham detayı sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Demet Özdemir, özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiriyor. Son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde boy gösteren Özdemir, geceye katıldığı kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu. Dünya starlarının bir süredir takip ettiği "arşivden giyinme" modasına Demet Özdemir de uyarak, 20 yıl önce tasarlanan özel bir elbiseyle geceye damga vurdu.

Elbisesi Dikkat Çekti

Demet Özdemir, geceye Yıldırım Mayruk tarafından 2000’li yıllarda Paris’ten getirilen özel perde malzemesiyle tamamı el işçiliğiyle hazırlanan bir elbiseyle katıldı. Elbisenin daha önce Victoria Beckham tarafından da giyildiği ortaya çıktı. Bu detay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Özdemir'in kıyafet tercihi geniş bir kitle tarafından beğenildi.

Tam Not Aldı

Demet Özdemir, geceye katıldığı elbisesiyle sosyal medyada büyük övgü topladı. Takipçilerinden "Her hali olay", "Demet çok güzel ve elbiseyi çok güzel taşımış", "Harika görünüyor" gibi yorumlar aldı. Özdemir’in kıyafet tercihi ve zarafeti, moda dünyasında da tam not aldı.

Demet Özdemir, ELLE Style Awards 2024 gecesinde giydiği 20 yıllık elbisesiyle hem nostaljik hem de zarif bir görünüm sergiledi. Victoria Beckham detayı ile dikkat çeken Özdemir, sosyal medyada ve moda dünyasında büyük beğeni topladı. Başarılı oyuncu, her haliyle olay olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri