Survivor'dan Elenen Yunus Emre Eşiyle Kavuştu! Havaalanında Duygusal Anlar Yaşandı! Öpücükler Havada Uçtu!

Survivor All Star'da adaya veda eden Yunus Emre Özden, eşi Beria Özden'e kavuştu. Havaalanında birbirlerini öpmelere doyamayan çiftin duygusal anları sosyal medyada gündem oldu.

Survivor All Star finaline doğru yaklaşırken, yarışmacılar birer birer adaya veda etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Merve Aydın’ın elenmesinin ardından bu hafta da yarışmaya veda eden isim Yunus Emre Özden oldu. Özden’in elenmesiyle birlikte adada yaşananlar kadar, havaalanında yaşanan buluşma da dikkat çekti.

Survivor’da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet, izleyicilerin ve yarışmacıların gözünden kaçmamıştı. Bu durum hem Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’in hem de Aleyna’nın annesinin dikkatini çekmiş ve her iki taraftan da uyarılar gelmişti. Beria Özden, sosyal medya hesaplarından sık sık bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve eşinin Aleyna Kalaycıoğlu ile olan yakınlığından rahatsızlığını dile getirmişti. Katıldığı bir programda ise bu yakınlığın yarışma sonrasında devam etmesi halinde olay çıkaracağını ifade etmişti.

Yunus Emre Özden'in elenmesinin ardından eşi Beria Özden ile havaalanında yaşadığı kavuşma anı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birbirlerine hasret kalan çift, havaalanında duygusal anlar yaşadı ve öpüşmelere doyamadı. Bu anlar sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıldı ve kısa sürede gündem oldu.

Yunus Emre ve Beria Özden'in bu duygusal kavuşma anları, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Çiftin birbirine olan sevgisi ve özlemi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özden çiftinin mutluluğu, hayranları tarafından da yoğun bir şekilde paylaşıldı ve desteklendi.

Survivor All Star’daki performansıyla ve adada yaşanan olaylarla dikkat çeken Yunus Emre Özden, yarışmaya veda etse de havaalanındaki bu buluşma anlarıyla bir kez daha gündeme geldi. Yunus Emre ve Beria Özden’in bu özel anları, sosyal medyada uzun süre konuşulacağa benziyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri