Beren Saat’i Tekne Tatilinde Görüntüleyen Muhabirin Sözleri Tepki Çekti: ''Ben Bu Beren'i Yerim!''

Kenan Doğulu ile Bodrum’da tatil yapan Beren Saat'i teknede görüntüleyen bir muhabirin, "Ben bu Beren'i yerim" sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. EKOL TV, olayla ilgili açıklama yaparak iç soruşturma başlattığını duyurdu.

Ünlü oyuncu Beren Saat, şarkıcı eşi Kenan Doğulu ile birlikte Bodrum’da teknede tatil yaparken görüntülendi. 2014 yılında Los Angeles'ta dünyaevine giren çift, mutlu evlilikleriyle dikkat çekerken, tatillerini de gözlerden uzak geçirmeye çalıştı. Ancak teknede denize girerken Beren Saat'i görüntüleyen muhabirlerin diyalogları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Uzak Mesafeden Yapılan Çekim

Metrelerce uzaklıktan yaptığı zoom ile Beren Saat’i çeken muhabirler, denize giren ünlü oyuncunun her anını kayıt altına aldı. Bu görüntülerde, bir muhabirin, "Ben bu Beren'i yerim" şeklindeki ifadesi dikkat çekti.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Bu ifadelerin ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyada büyük bir tepki dalgası oluştu. Kullanıcılar, bu tür davranışların saygısızlık olduğunu belirterek, "Bu röntgenciliktir", "Bu ne saygısızlık", "Rezillik ya" gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdiler.

EKOL TV’den Resmi Açıklama

Söz konusu haberin yayınlandığı EKOL TV’den konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi. Kurum tarafından yapılan açıklamada, 22 Haziran 2024 tarihinde yayınlanan EKOL Magazin programında, ülkemizin değerli sanatçılarından Beren Saat ile ilgili bir haberin yayınlandığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Haberde aynı görüntüyü çeken bir başka kanalın muhabiri tarafından kullanılan cümleler, sesin çok net anlaşılmaması nedeniyle dikkatten kaçmış ve habere girmiştir. Konuyla ilgili haberi yayına hazırlayan çalışanlarla ilgili kurum içinde inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Olayın Ardından

Olayın ardından sosyal medya kullanıcıları, ünlü isimlerin özel hayatlarına saygı gösterilmesi gerektiğini ve bu tür haberlerin etik dışı olduğunu vurguladı. Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor. Bu olay, magazin muhabirlerinin çalışma yöntemlerinin ve etik kurallarının yeniden tartışılmasına yol açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri