Cem Yılmaz, Kız Arkadaşıyla Aşk Yaşadığı Teknesini Sattı! Fiyatını Duyanlar Şoka Uğradı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Samatya" isimli teknesini satmasıyla gündeme geldi. Ünlü komedyen daha önce teknesinde kız arkadaşlarıyla tatil yaparken sıkça haber olmuştu. Yılmaz'ın lüks teknesini satması, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Cem Yılmaz, 2017 yılında Azimut Magellano 66 marka, 20 metre uzunluğundaki teknesini 9 milyon TL ödeyerek satın almıştı. Bu tekneyi, önceki "Samatya" isimli teknesini satarak alan Yılmaz, lüks yatında birçok tatil anısına imza attı. Ancak ünlü komedyen, son dönemde bu teknesini de satışa çıkardı.

Yeni Bir Tekne mi Alacak?

Yılmaz'ın teknesini satmasının ardından, magazin dünyasında "Acaba yeni bir tekne mi alacak?" soruları dolaşmaya başladı. Cem Yılmaz, daha önce sahip olduğu iki yatına da "Samatya" ismini vermişti, bu da hayranlarının ve takipçilerinin yeni bir yat alıp almayacağını merak etmesine neden oldu.

Ünlü İsimlerle Tekne Tatilleri

Cem Yılmaz, teknesinde daha önce ünlü isimler Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya'yı ağırlamıştı. Bu tatiller, magazin dünyasında geniş yankı bulmuş ve sıkça konuşulmuştu. Yılmaz'ın teknesinde yaşadığı romantik anılar, tekne satış haberleriyle yeniden gündeme geldi.

Teknenin Satış Fiyatı: 55 Milyon TL!

Patronlar Dünyası'ndan Edanur Aktürk Akyol'un Gazete Magazin'den aktardığı habere göre, Cem Yılmaz, lüks teknesini 55 milyon TL'ye sattı. Bu satış, ünlü komedyenin tekneye yaptığı yatırımın ne kadar kârlı olduğunu gözler önüne serdi. Yılmaz'ın tekne satışından elde ettiği bu yüksek meblağ, yeni yatırımlara yönelebileceği spekülasyonlarını da beraberinde getirdi.

Cem Yılmaz'ın "Samatya" isimli teknesini satması, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü komedyenin yeni bir tekne alıp almayacağı merak konusu olurken, 55 milyon TL'lik satış fiyatı da dikkatleri üzerine çekti. Yılmaz'ın gelecekteki planları ve olası yeni yatırımları, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri