Kylie Jenner'ın Plaj Pozları Gündemi Salladı: "3 Beden Küçük Bikiniyle Olay Oldu!"

Kylie Jenner, Instagram'ın en öne çıkan isimlerinden biri olmanın yanı sıra Timothee Chalamet ile yaşadığı aşkla da dikkat çekiyor. Marka reklamı için verdiği kırmızı bikini pozlarıyla sosyal medyada gündem olan Jenner, takipçilerinden tepki aldı...

Kylie Jenner, sosyal medya paylaşımlarıyla ve girişimci kimliğiyle adından sıkça söz ettiren bir isim. Üst üste beş kez Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder unvanını elde eden Jenner, son zamanlarda özel hayatı ve cesur pozlarıyla gündemde. Timothee Chalamet ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Jenner, son olarak bir marka için verdiği reklam çekimlerinde kırmızı bikinisiyle plajda objektif karşısına geçti.

Kylie'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraflar, takipçilerinin dikkatini çekti ve bazıları iki parçanın vücuda göre çok küçük olduğunu yorumladı. Özellikle "Neden 3 beden küçük sütyen giyiyorsun?" ve "OnlyFans'i kullanmalısın bu içerikle bir servet kazanabilirsin" gibi yorumlar dikkat çekti.

Öte yandan, Kylie'nin Timothee Chalamet ile olan ilişkisi hakkında da yeni detaylar ortaya çıktı. People dergisine konuşan bir kaynak, Kylie'nin ilişkisini korumacı bir tavır sergilediğini ancak Timothee'den bahsederken yüzünde bir gülümsemenin belirdiğini aktardı. Bu kaynak, Jenner'ın Timothee ile ilgili "pek çok şeyi gerçekten sevdiğini" ifade etti.

Kylie Jenner'ın hem profesyonel hayatındaki başarıları hem de özel yaşamındaki gelişmeler, onu pop kültürünün merkezinde tutmaya devam ediyor. Her yeni paylaşımıyla milyonların dikkatini çeken Jenner, modaya ve popüler kültüre dair trendleri belirlemeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri