Galatasaray Taraftarı Wanda Nara'nın Şarkısına Beğenmeme Rekoru Kırdı! ''İcardi'ye Bunu Yapmayacaktın''

Wanda Nara'nın yeni şarkısı, Icardi ile ayrılığı sonrası Galatasaray taraftarlarının hedefi oldu. YouTube'da 26 bin beğenmeme alan şarkı, Galatasaraylı taraftarların 'Icardi'nin intikamını aldık' yorumlarıyla adeta linç edildi.

Galatasaray taraftarları, Wanda Nara'ya olan tepkilerini sosyal medyada açıkça gösterdi. Uzun süredir üstünde çalıştığı şarkısını Icardi ile ayrılığı sonrasında çıkaran Wanda Nara, istediği etkiyi yaratmak yerine büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Şarkısı, YouTube platformunda yalnızca 5 bin beğeni alırken, tam 26 bin beğenmeme sayısına ulaşarak kısa sürede gözden düştü.

Galatasaraylı Taraftarlar Tepkili

Icardi ile ayrılığını açıkladıktan sadece üç gün sonra şarkısını yayımlayan Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hedefi haline geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, YouTube'da şarkıya yaptıkları yorumlarla tepkilerini gösterdi. "Icardi'nin intikamını aldık" şeklinde yorumlar yapan taraftarlar, beğenmeme butonuna basarak tepkilerini net bir şekilde ortaya koydu.

Icardi'nin Moral Bozukluğu

Ayrılık sonrası moralinin bozuk olduğu öğrenilen Mauro Icardi'ye, Galatasaray oyuncularının destek verdiği ifade edildi. Takım arkadaşlarının yanı sıra sosyal medyada da taraftarların desteğini gören Icardi, bu sayede biraz da olsa moral buldu. Galatasaray camiası, yıldız oyuncusuna sahip çıkarak ona manevi destek sağladı.

Wanda Nara'nın Şarkısı Beklentileri Karşılamadı

Wanda Nara, şarkısını çıkarırken büyük beklentiler içerisindeydi. Ancak Galatasaray taraftarlarının tepkisi, şarkının beklenen etkiyi yaratmasını engelledi. YouTube'da aldığı yüksek beğenmeme sayısı, şarkının popülerliğini olumsuz yönde etkiledi ve Wanda Nara'nın bu alandaki girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

Galatasaray ve Taraftarları Arasında Güçlü Bağ

Galatasaray taraftarlarının Icardi'ye olan sevgisi ve bağlılığı, Wanda Nara'nın şarkısına gösterilen tepkilerle bir kez daha gözler önüne serildi. Taraftarlar, takımlarının oyuncusuna olan desteklerini her platformda açıkça gösteriyor ve onu yalnız bırakmıyor. Icardi de bu destek sayesinde zor günlerini atlatmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri