Mert Ramazan Demir’den Afra Saraçoğlu'na Göndermeli Spor Paylaşımı Geldi! ''Ne Halim Varsa Gördüm''

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı Mert Ramazan Demir, sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaştı. "Ne halim varsa gördüm" notuyla yaptığı paylaşım, hayranlarından büyük ilgi gördü.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mert Ramazan Demir, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu, dizideki partneri Afra Saraçoğlu ile birlikte reyting rekorları kıran yapımda gösterdiği performansla büyük beğeni topluyor.

Tatil Sonrası Sporla Dönüş

Sezon finalinin ardından tatil için ilk olarak İspanya’yı tercih eden, ardından da İtalya’ya geçen Mert Ramazan Demir, tatil paylaşımlarıyla da sosyal medyada ilgi odağı olmuştu. Tatilden dönen yakışıklı oyuncu, şimdi de spor yaparken çekilen görüntülerini hayranlarıyla paylaştı.

"Ne Halim Varsa Gördüm"

Mert Ramazan Demir, spor yaptığı anları "Ne halim varsa gördüm" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Spor salonunda ter dökerken çekilen bu görüntüler, oyuncunun fit ve sağlıklı yaşam tarzını gözler önüne serdi. Demir’in spor paylaşımları, kısa sürede büyük ilgi gördü ve hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Sağlıklı Yaşam Tarzı

Mert Ramazan Demir’in spor yaptığı anları paylaşması, onun sağlıklı yaşam tarzını ve spora olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Tatil sonrası spora dönüş yaparak formunu koruyan Demir, hayranlarına ilham vermeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri