Evim Şahane Programının Mimarı Selim Yuhay'dan Flaş İtiraflar! ''Yaptığım Evlere...''

Bir dönemin popüler programı Evim Şahane'nin mimarı Selim Yuhay, YouTube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Yıllar sonra gelen itiraflar arasında, Yuhay'ın yaptığı evlere gitmekten korktuğunu söyledi...

Evim Şahane programının sunuculuğunu ve mimarlığını yapan Selim Yuhay, katıldığı YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Yıllar boyunca yaptığı tasarımlarla konuşulan Yuhay, yaptığı evlere gitmekten korktuğunu itiraf etti. "Belki yanlış bir şey yapmışızdır, tavan düşmüştür" diyen Yuhay, bu endişeleriyle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

"Yaptığım Evlere Gitmekten Korkuyorum"

Selim Yuhay, programda yaptığı açıklamalarda, evlerini yeniletmek için programa katılanların sade ev isteğini umursamayıp abartılı seçimleriyle hatırlandığını belirtti. Yuhay, "Yaptığım evlere gitmekten korkuyorum. Belki yanlış bir şey yapmışızdır, tavan düşmüştür" diye konuştu. Bu itiraf, izleyiciler ve hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İlginç ve Tehlikeli Anılar

Program sırasında yaşadığı ilginç ve tehlikeli anıları da paylaşan Yuhay, iki ayrı bölümde satırla kovalandığını ve balkondan atladığını söyledi. Bu açıklamalar, Yuhay'ın Evim Şahane programı süresince ne kadar zor ve tehlikeli durumlarla karşılaştığını gözler önüne serdi.

Sosyal Medya Editleri ve Tepkiler

Ayrıca programda Yuhay'a, sosyal medyada kendisi için yapılan 'Sade olsun' editleri de izletildi. Bu editler, Yuhay'ın abartılı tasarımlarının sosyal medyada nasıl bir etki yarattığını ve izleyiciler tarafından nasıl algılandığını gösterdi. Selim Yuhay, bu editleri izlerken gülümseyerek, izleyicilerin bu tür tepkilerini eğlenceli bulduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri