Mert Demir ve Serenay Sarıkaya Evleniyor Mu? Annesinin Çarpıcı Açıklamaları Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir'in aşkı magazin gündemini meşgul etmeye devam ederken, ünlü şarkıcının annesi Gülgün Demir ikilinin ilişkisi hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, kariyerindeki başarıları ve güzelliğiyle sıkça gündeme geliyor. "Peri Masalı", "Limon Ağacı", "Adanalı", "Lale Devri", "Yer Gök Aşk", "Medcezir", "Aile", "Fi", "Alice Müzikali", "Şahmaran" ve "Kimler Geldi, Kimler Geçti" gibi yapımlarda yer alan Sarıkaya, son dönemde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla da dikkat çekiyor. Uzun süredir haklarında çıkan aşk iddialarına sessiz kalan ikili, Kuruçeşme'de el ele görüntülenerek ilişkilerini doğrulamıştı.

Aşkları Belgelendi

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Kuruçeşme'de el ele yakalandıktan sonra magazin gündeminde sıkça yer almaya başladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken çift, ünlü oyuncunun Ortaköy'deki yeni evine doğru yol alırken görüntülenmişti. Aşklarının belgelenmesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adlarından söz ettiren çift, attıkları her adımla olay oluyor.

Gülgün Demir İlk Kez Konuştu

Şarkıcı Mert Demir'in annesi Gülgün Demir, oğlunun konseri öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve ikilinin ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Demir, "Evet, daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu," diyerek çiftin mutluluğunu onayladı.

İlişkilerini Onaylıyorum

Evlilik sorusu üzerine ise Gülgün Demir, "Kendileri nasıl isterse öyle olur. Bana bunları sormayın, bunlar ikisinin bileceği şeyler. Şu an gayet iyiler, ilişkilerini onaylıyorum, nasıl istiyorlarsa öyle devam etsinler," şeklinde konuştu. Demir'in bu samimi ve destekleyici açıklamaları, çiftin ilişkisine olan güvenini ve onayını ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri