İpek Filiz Yazıcı, "Baldız Tehlikeli Sularda" Yorumunu Duyunca Cevap Veremedi! İşte O Anlar...

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, iki yıldır birlikte oldukları romantik ilişkilerini 2022 yılında Roma’da nikah masasına oturarak taçlandırmıştı. Çiftin sosyal medyada paylaştığı bir kare ise büyük yankı uyandırdı.

İpek Filiz Yazıcı, kendisine ikizi kadar benzeyen kız kardeşi ve eşi Ufuk Beydemir’in bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa “baldız tehlikeli sularda yüzüyor, eniştesi çok sever böyle şeyleri (!)” notunu ekleyen Yazıcı, bu ironi dolu paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekti. Ancak bu espri sosyal medyada beklenmedik tepkilere yol açtı.

Açıklama Yapmak Zorunda Kaldı

Paylaşım üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi ve İpek Filiz Yazıcı, esprinin yanlış anlaşıldığını belirterek açıklama yapmak zorunda kaldı. "Espri anlamayanlara özel bilgilendirme" notuyla yaptığı açıklamada, kız kardeşinin fotoğrafta Ufuk Beydemir'in sırtındaki sivilce/siyah noktaları sıkmaya çalıştığını ve eşinin bu durumdan hiç hoşlanmadığını dile getirdi. Yazıcı, yanlış anlaşılmanın önüne geçmeye çalışarak durumu aydınlatmaya çalıştı.

"Tatsız ve Çok Ayıp"

İpek Filiz Yazıcı, bu konunun yeniden gündeme gelmesi üzerine de net bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Tatsız ve çok ayıp bir durumdu bence. Konuşulması gerektiğini düşünmüyorum" diyerek, konunun daha fazla uzatılmaması gerektiğini ifade etti. Yazıcı, bu açıklamasıyla konunun kapandığını belirtti ve hayranlarına teşekkür etti.

Sosyal Medyada Tartışmalar Sürüyor

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir'in ilişkisi, sosyal medyada sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Yazıcı’nın yaptığı bu paylaşım ve sonrasında gelen açıklamalar, takipçileri arasında farklı görüşlere yol açtı. Bazı kullanıcılar espriyi anlayarak ünlü çifti desteklerken, bazıları ise konunun hassasiyetini vurgulayarak eleştirilerde bulundu.

Ünlü Çiftin Mutlu Evliliği

Tartışmalara rağmen İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir, mutlu evliliklerini sürdürüyor. Çiftin sosyal medyada paylaştığı diğer anlar ise hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Yazıcı ve Beydemir, romantik ve samimi paylaşımlarıyla takipçilerine örnek bir çift olarak gösteriliyor.

İpek Filiz Yazıcı'nın ironik paylaşımı ve sonrasında yaşanan tartışmalar, sosyal medyanın ne kadar hassas ve hızlı tepki verebildiğini bir kez daha gösterdi. Ünlü çift, bu olayın ardından da mutlu evliliklerini ve kariyerlerini sürdürmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri