Safiye Soyman Evladını Kaybettikten Sonra Yürekleri Sızlatan Sözler..."Nasıl Dayanacağım Sana?"

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, 52 yaşındaki oğlu Harun Akaröz'ün solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu. "Allah bana sabır versin" diyen Soyman, yaşadığı acıyı kelimelerle ifade etti.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Safiye Soyman, oğlunun ani kaybıyla büyük bir acı yaşadı. 52 yaşındaki Harun Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 24 yıldır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden Akaröz'ün vefatı, sanat camiasını ve hayranlarını derinden üzdü.

Ölüm Haberinin Ardından Köyüne Döndü

Bodrum'da bulunan Safiye Soyman, ölüm haberini alır almaz, oğlunun rahatsızlığına iyi geldiği için yaz aylarını geçirdiği Burdur'un Yeşilbaşköy köyüne döndü. Bu zorlu süreçte Soyman'a, hayat arkadaşı Faik Öztürk ve kızı Ümran Akaröz eşlik etti.

"Allah Bana Sabır Versin"

Evinin önünde gözyaşlarına boğulan Safiye Soyman, acısını şu sözlerle dile getirdi: "Sana nasıl dayanacağım? Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Beni beklemiş yavrum. 45 gün çekimden sonra geldim ki beni beklemiş annem. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi, organik beslensin diye. Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptırdı ona. 6 ay Bodrum'da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Nefes alsın diye köyde ev yaptırdık. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Dayanılacak gibi değil."

Bugün Toprağa Verilecek

Harun Akaröz'ün cenazesi, Ağlasun Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerinin ardından Muğla'nın Bodrum ilçesine gönderildi. Cenazenin bugün ikindi vakti Gündoğdu beldesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Aile, dostları ve hayranları, bu zorlu günde Safiye Soyman'ın yanında olarak acısını paylaşmaya çalışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri