Yarı Çıplak Pozlarını Paylaş Tuğba Ekinci'ye Sert Yanıt Geldi! Pınar Eliçe Ağzını Açıp Acımadı! İşte Detaylar...

Şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sosyal medyada eski fotoğraflarını paylaşarak eleştirdiği Pınar Eliçe, sert bir açıklama yaparak, "Ben bu fotoğrafları saklamıyorum, gizleme ihtiyacı duymuyorum. Siz paylaşırsanız ben ahlaksız mı oluyorum?" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medyadaki cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Ekinci, sahne tarzını eleştiren meslektaşı Pınar Eliçe'ye sert bir yanıt vererek, Eliçe'nin geçmiş yıllarda verdiği pozları sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımlar üzerine Pınar Eliçe'den yanıt gecikmedi.

Pınar Eliçe, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bakın arkadaşlar, ben işimi yapıyorum. Benim Tuğba Ekinci ile bir alıp veremediğim yok, ortak bir paylaşımım yok, yanımdan geçse umurum olmaz," diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Eliçe, bir dönem verdiği pozların tekrar gündeme gelmesine dair de açıklamalarda bulundu: "Ne zaman hoşunuza gitmeyen bir şey söylesem hemen eski resimlerim servis ediliyor. Geçmişte dans ettiğim, aileme 15 yaşında çalışarak ekmek parası götürdüğüm için beni vuracaklarını zannediyorlar ama acımıyor. Ben zaten bunları saklamıyorum, gizleme ihtiyacı duymuyorum. Şimdi siz bunları koyunca ne oluyor, ben ahlaksız mı oluyorum, ben karaktersiz mi oluyorum?"

Eliçe, Ekinci'nin paylaşımlarına yönelik eleştirilerine devam ederek, "Siz bu kadar küçük beyninizle bu algıyı yaratmanızla ben bu olmuyorum. Ben bir sanat camiasından geliyorum, o zaman RTÜK yoktu, farklı dergiler vardı. Siz bu dergilerdeki vermiş olduğum resimlerden ötürü beni vurmaya çalışıyorsunuz ama kendime baktım, hayran kaldım. Çok güzel kadınmışım, vallahi size inat yeni pozlar vereceğim," diyerek sözlerini noktaladı.

Bu açıklamaların ardından sosyal medya kullanıcıları iki şarkıcı arasındaki tartışmayı yakından takip etmeye devam ediyor. Tartışmanın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri