110 Kilodan 50 Kiloya Düşen Yeşim Ceren Bozoğlu Son Haliyle Şok Etti! ''Bambaşka Birisi Olmuş''

'Yalan' dizisinin sevilen oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo vererek 50 kiloya düştü. Değişimiyle sık sık gündeme gelen oyuncu, 50. yaşını arkadaşlarıyla kutladı ve yeni haliyle beğeni topladı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Yalan' dizisinde canlandırdığı 'Hülya Yılmaz' karakteriyle tanınan ve sevilen bir oyuncu. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 110 kilodan 50 kiloya düşen Bozoğlu, bu büyük değişimiyle sıkça gündemde yer alıyor. Verdiği kiloların yanı sıra sıklıkla değiştirdiği imajıyla da dikkat çeken başarılı oyuncu, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanarak takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

Bozoğlu, son olarak 50. yaşını yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Doğum günü partisinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, hem zayıflığı hem de değişen tarzıyla büyük beğeni topladı. Takipçileri, Bozoğlu'nun fotoğraflarına "Yıllara meydan okuyor", "Resmen yeniden doğdunuz", "Yarı yaşınızda gibisiniz" gibi övgü dolu yorumlar yaptı.

Nasıl Zayıfladı?

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son yıllarda verdiği kilolar, çevresi ve hayranları tarafından büyük bir beğeni ve merakla karşılandı. Kilo verme süreci hakkında sıkça sorular alan Bozoğlu, "60 kiloyu nasıl verdiniz, sırrınız nedir?" sorusuna, "Biraz diyet, biraz ameliyat. Ama çabalayınca her şey oluyor. Siz yeter ki isteyin" yanıtını verdi. Bu açıklamasıyla, kilo vermenin ve sağlıklı bir yaşama adım atmanın mümkün olduğunu vurgulayan oyuncu, birçok kişiye ilham kaynağı oldu.

Değişimiyle İlham Kaynağı

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bu büyük değişimi, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kendisine olan güvenini artırdı. Sosyal medya paylaşımlarında sık sık pozitif mesajlar veren ve takipçilerine motivasyon sağlayan Bozoğlu, sağlıklı yaşamın önemini ve kararlılıkla her şeyin başarılabileceğini gösterdi.

Doğum günü partisinde arkadaşlarıyla neşeli anlar yaşayan ve bu anları takipçileriyle paylaşan oyuncu, hayranlarından gelen olumlu yorumlarla mutlu oldu. Bozoğlu'nun yeni yaşını kutlayan takipçileri, onun bu büyük değişimini ve genç görünümünü överek desteklerini iletti.

Gelecek Planları

Yeşim Ceren Bozoğlu, oyunculuk kariyerine ve sağlıklı yaşam yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Yeni projeleri ve hedefleri hakkında henüz detay vermeyen oyuncu, hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Bozoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendirmeye ve ilham vermeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri