Justin Bieber, Osmaniyeli Ahmet'in Dans Videosunu Paylaştı! O Anlar Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Aygün'ün düğünde oynadığı oyun havası, dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber tarafından Instagram'da paylaşıldı. Ahmet'in videosu kısa sürede milyonlarca izlenme aldı ve dünya çapında ses getirdi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Aygün, dans etmeyi çok seven bir çocuk. Müzisyen olan ağabeyiyle birlikte düğünlere katılan Ahmet, enerjik ve yetenekli danslarıyla dikkat çekiyor. Yerel sanatçı Emrah Türkoğlu tarafından bir düğünde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan Ahmet'in dans videosu, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Justin Bieber'dan Sürpriz Paylaşım

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, 293 milyon takipçili Instagram hesabında Ahmet Aygün'ün dans videosunu paylaşarak küçük çocuğun yeteneğini tüm dünyaya gösterdi. Bieber'in bu paylaşımı, videonun dünya çapında hızla yayılmasına neden oldu. Ahmet'in dans ettiği video, Key Glock'un şarkısıyla mixlenerek farklı platformlarda da paylaşıldı ve milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Ahmet'in Sevinci

Ahmet Aygün, videonun bu kadar çok paylaşılmasına çok sevindiğini belirtti. "Oynamayı çok seviyorum. Gittiğim düğünlerde oynarım. İnsanlar oynamamı çok seviyor ama bazen de nazar oluyor" diye konuştu. Ahmet, Justin Bieber'ın paylaştığı videoyu izlediğini ve çok beğendiğini ifade ederek, "Günün birinde Justin Bieber ile tanışmayı isterim" dedi.

Emrah Türkoğlu'nun Gururu

Videoyu sosyal medyada paylaşan yerel sanatçı Emrah Türkoğlu da olayın yankıları hakkında konuştu. "Ahmet çok yetenekli bir çocuk, müzik kulağı da çok iyi. Paylaştığım video Instagram'da 13 milyon kez izlenmiş. Güzel bir duygu. Paylaşımımı Justin Bieber'in paylaşmasına şaşırdım. Gurur duyduk, mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Dünya Çapında İlgi

Ahmet'in dans videosu, Justin Bieber'ın paylaşımı sonrası dünya genelinde büyük ilgi gördü. Ahmet'in ailesi ve videoyu paylaşan Emrah Türkoğlu, gelen çok sayıda mesaj ve geri dönüşten dolayı oldukça mutlu. Ahmet'in yeteneği ve enerjisi, dünya çapında birçok insanın kalbini kazandı.

Ahmet'in Geleceği

Bu büyük ilgi, Ahmet'in yeteneğinin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Ailesi ve çevresi tarafından desteklenen Ahmet, ilerleyen yıllarda dans alanında daha büyük başarılara imza atabilir. Ahmet'in hayali olan Justin Bieber ile tanışma isteği, belki de bir gün gerçek olacak ve bu küçük yetenek daha büyük sahnelerde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri