Ece Seçkin’den Kahreden Haber Geldi! Apar Topar Ameliyata Alındı, Bebeğini Kaybetti İddiası Sosyal Medyayı Karıştırdı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, acil ameliyata alınarak hayranlarını korkuttu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda konserini iptal etmek zorunda kaldığını açıklayan Seçkin, İkinci Sayfa’nın iddialarına göre, anne olma hayalini kaybetti.

Pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin, hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Başarılı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alınarak zor bir süreçten geçti. Hayranlarına hastane odasından yaptığı bir paylaşımla bilgi veren Seçkin, ameliyatının başarılı geçtiğini ancak bu durum nedeniyle planlanan konserini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu.

Seçkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ameliyatım başarılı geçti, arayan ve mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara geri dönüş yapamadıklarımdan dolayı özür dilerim. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık, bu durumu bilmenizi istemezdim.” Bu açıklama, hayranları arasında hem merak hem de endişe uyandırdı.

İkinci Sayfa programında yer alan habere göre, Ece Seçkin’in apar topar ameliyata alınmasının ardında çok daha üzücü bir sebep yatıyor. İddialara göre 2 aylık hamile olan Seçkin, anne olma heyecanını yaşayamadan bebeğini kaybetti ve bu nedenle acil bir operasyon geçirmek zorunda kaldı.

Şarkıcı, bu zor süreçte ailesinin ve eşi Çağrı Terlemez’in yanında olduğunu belirterek, hayranlarına “Lütfen beni merak etmeyin. Ecot Princess en kısa zamanda aranızda olacak” sözleriyle moral verdi. Bu açıklama, Ece Seçkin’in hayranlarını bir nebze olsun rahatlatırken, şarkıcının yaşadığı büyük üzüntü de derin bir yankı uyandırdı.

Ece Seçkin, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyurularla, geçirdiği zor dönemi hayranlarıyla paylaşırken, gösterilen ilgi ve destekten dolayı da minnettar olduğunu ifade etti. Ünlü şarkıcının önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Şu an için sağlığına odaklanan Seçkin’in, bu zorlu süreçten nasıl çıkacağı ve kariyerine nasıl devam edeceği ise zamanla netlik kazanacak.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sahnelerden kısa bir süre uzak kalacak olan Ece Seçkin, hayranlarına en kısa sürede geri döneceğini belirtti. Sevenleri ise şarkıcıya sosyal medyada destek mesajları yağdırarak, bu zor günlerinde yanında olduklarını gösterdi. Seçkin’in yaşadığı bu üzücü kayıp, magazin dünyasında ve hayranları arasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri