3 Aylık Hamile Neslihan Atagül'ün Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu! Kadir Doğulu Çok Sevinecek!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Hamilelik müjdesini geçtiğimiz ay paylaşan Atagül, bir kız bebek bekliyor. Çift, bu mutlu haberi Kuşadası’nda tatil yaparken aldı.

Türk televizyon dünyasının sevilen çifti Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, ilk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor. 2016 yılında dünya evine giren ünlü çift, geçtiğimiz ay Neslihan Atagül’ün hamile olduğunu duyurmuş ve bu haberle hayranlarını sevince boğmuştu. Şimdilerde üç aylık hamile olan Atagül’ün bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Çift, bir kız bebek bekliyor.

Güneşli günlerin tadını çıkarmak için Kuşadası’na giden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bu mutlu haberi burada aldılar. “Aramızda Kalsın” adlı magazin programının haberine göre, Atagül ve Doğulu’nun kız bebekleri olacak. Tatilde görüntülenen Neslihan Atagül, siyah bikinisiyle plajda keyifli anlar yaşarken, büyüyen karnı dikkat çekti. Atagül’ü gören hayranları, sosyal medyada “Tam bir kız annesi olacak” yorumlarını yaparak ünlü oyuncuya övgüler yağdırdı.

Bir ay önce Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, bu haberi şu sözlerle paylaşmıştı: “Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz.” Bu duygu dolu paylaşımıyla, hamilelik haberini hayranlarıyla paylaşan Atagül, kısa sürede büyük ilgi görmüştü.

Çift, ilk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşarken, hayranları da bu mutlu haberi büyük bir coşkuyla karşıladı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, evliliklerinde yeni bir döneme adım atarken, bebeklerinin cinsiyetinin belli olmasıyla birlikte sevinçleri bir kat daha arttı.

Neslihan Atagül, hamilelik sürecinde sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek, bebeğinin ve kendi sağlığının en iyi şekilde korunmasına özen gösteriyor. Çiftin, kız bebekleri için hazırlıklara başladığı ve bu yeni dönemi büyük bir heyecanla karşıladıkları biliniyor.

Hayranları tarafından büyük bir sevgiyle takip edilen Neslihan Atagül, bu süreçte de sosyal medyada aktif olmayı sürdürüyor. Paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu eden Atagül, kızıyla birlikte yaşayacağı bu yeni maceranın ilk adımlarını atıyor. Kadir Doğulu ise eşinin yanında olarak, bu özel dönemde ona destek olmayı sürdürüyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun bebek müjdesi, magazin dünyasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Çiftin kız bebeklerinin doğumu merakla beklenirken, hayranları da bu güzel ailenin mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor. Neslihan Atagül, kız bebek annesi olarak hayranlarının gözünde şimdiden büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri