Fahriye Evcen’den Çocuklarıyla Plajdan Paylaşım Yaptı! ''Hiç İki Çocuk Annesi Gibi Değil''

Fahriye Evcen, oğulları Karan ve Kerem’le tatilde mutlu anlarını paylaştı. Ancak fotoğraflarda eşi Burak Özçivit’in yer almaması, geçtiğimiz hafta Rusya’da yaşanan olayın etkisini hala sürdürüyor olabileceği yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, iki oğlu Karan ve Kerem ile çıktığı tatilden paylaştığı samimi karelerle sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve takipçileriyle sık sık özel anlarını paylaşan Evcen, bu kez de çocuklarıyla geçirdiği keyifli tatilden fotoğraflar yayınladı. Tatil kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Evcen’in oğullarıyla geçirdiği huzurlu ve mutlu anlar dikkat çekerken, eşi Burak Özçivit’in bu karelerde yer almaması sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Ünlü oyuncunun ailesiyle paylaştığı pozlarda Özçivit’in olmaması, geçtiğimiz hafta Rusya’da yaşanan dikkat çeken olayı akıllara getirdi.

Rusya’daki Olay Hala Gündemde

Geçtiğimiz günlerde Burak Özçivit, Rusya’da bir davete katılmış ve hayranıyla samimi görüntüler vermişti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu görüntüler, Fahriye Evcen’in tepkisi olup olmadığı yönündeki tartışmaları da beraberinde getirdi. Ünlü çiftin bu konuda herhangi bir açıklama yapmamış olması, takipçileri arasında merak uyandırdı. Özellikle Fahriye Evcen’in tatil fotoğraflarında eşinin yer almaması, olayın etkisinin devam ettiği söylentilerine yol açtı.

Evcen Sessiz, İddialar Güçleniyor

Burak Özçivit’in Rusya’da bir hayranıyla samimi görüntüler vermesinin ardından, Fahriye Evcen’in hala sinirli olduğu iddia ediliyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımlarında neşeli ve mutlu görünmesi, iddiaları doğrulayan bir işaret olmasa da Özçivit’in yokluğu, takipçileri tarafından dikkatlice incelendi. Evcen’in bu olay sonrası sessiz kalması, söylentilerin daha da güçlenmesine neden oldu.

Mutlu Aile Anları

Fahriye Evcen, her şeye rağmen çocukları Karan ve Kerem ile birlikte keyifli anlar geçirmeye devam ediyor. Yaz boyunca lüks villalarında tatil yapan ünlü oyuncu, çocuklarıyla vakit geçirdiği anları sık sık paylaşıyor. Takipçileri, Evcen’in anne olarak çocuklarına gösterdiği ilgiyi ve sevgiyi överek, paylaşımlarına olumlu yorumlar yapmaya devam ediyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, uzun yıllardır magazin dünyasının gözde çiftlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ancak son dönemde yaşanan bu olayların ardından, çiftin bu duruma nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri