Acun Ilıcalı’nın Eşi Ayça Çağla Altunkaya'nın Estetiksiz Hali Ortaya Çıktı! Estetiksiz Halleri Şaşırttı!

Acun Ilıcalı’nın hemşirelik mezunu eşi Ayça Çağla Altunkaya, düğün sonrası değişimiyle sosyal medyanın diline düştü. Eski fotoğrafları yeniden gündem olan Altunkaya’nın estetik operasyonları gündeme bomba gibi düştü!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı Ayça Çağla Altunkaya ile nihayet evlendi. Hemşirelik mezunu olan Altunkaya ile Ilıcalı’nın uzun süredir devam eden ilişkisi, İstanbul’daki Esma Sultan Yalısı’nda yapılan görkemli bir düğünle taçlandı. Düğüne ünlü isimler akın ederken, gece boyunca enerjisiyle dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya, ertesi gün sosyal medya hesaplarından soyadını değiştirerek "Ilıcalı" yaptı.

Ayça Çağla Altunkaya’nın Düğün Stili ve Gelinliği

Düğünün ardından Altunkaya'nın zarif gelinliği ve şık tarzı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü tasarımcılar tarafından hazırlanan gelinlik, sade ama dikkat çekici detaylarıyla beğeni topladı. Altunkaya'nın düğün boyunca neşeli tavırları ve enerjisi gözden kaçmazken, stilindeki değişim de takipçilerin radarına takıldı.

Eski Fotoğraflar Yeniden Gündemde

Ancak sosyal medyada en çok konuşulan konu, Ayça Çağla Altunkaya'nın eski halleri oldu. Yıllar önce makyörlük yaptığı Can Yaman’ın eski paylaşımlarında yer alan görüntüleri yeniden gündeme gelen Altunkaya, o dönemki tarzıyla şimdiki halinden oldukça farklıydı. Özellikle saç rengi ve yüz hatlarındaki değişim dikkat çekti. Estetik operasyonlar geçirdiği düşünülen Altunkaya’nın, sosyal medya kullanıcıları tarafından “Şeyma Subaşı’na benziyor” şeklinde yorumlar aldığı görüldü.

Estetik Yorumları Yağmur Gibi Yağdı

Ayça Çağla Altunkaya’nın eski ve yeni halleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, birçok kullanıcı onun geçirdiği estetik operasyonları tartışmaya açtı. Birçok kişi Altunkaya’nın yeni halini beğendiklerini dile getirirken, şu yorumlar ön plana çıktı: "Saç rengini değiştirmesi iyi olmuş", "Çok estetik", "Şeyma gibi", "Estetiklerle de çok güzel". Özellikle yüz hatlarındaki değişim, estetik ameliyatlarının başarılı olduğu yönünde birçok olumlu yorum aldı.

Tarz Değişikliği ve Yeni İmaj

Eski görüntülerinde daha sade bir stile sahip olan Ayça Çağla Altunkaya, zaman içinde büyük bir değişim geçirdi. Düğün sonrası paylaşılan fotoğraflarda yeni imajıyla göz dolduran Altunkaya’nın tarzındaki bu değişiklik de dikkatlerden kaçmadı. Estetik operasyonlarla birlikte saç rengi ve makyaj tarzında yaptığı değişiklikler, Altunkaya'yı daha modern ve sofistike bir görünüme kavuşturdu.

Sosyal Medyada Tepkiler

Ayça Çağla Altunkaya’nın düğün sonrası yaptığı bu değişiklikler sosyal medyada hem olumlu hem de olumsuz tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar Altunkaya’nın değişimini beğenirken, bazıları ise "doğallıktan uzaklaştığını" öne sürdü. Yine de büyük çoğunluk, genç kadının yeni görünümünü beğenerek, düğün sonrası paylaşılan fotoğraflarına övgü dolu yorumlar yaptı.

Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün sonrası yaşadığı bu imaj değişimi, Acun Ilıcalı ile olan evliliğinin ardından daha fazla göz önünde olacağının sinyallerini verdi. Sosyal medya kullanıcıları, genç kadının hayatını yakından takip etmeye devam edecek gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri