Ebru Gündeş ve Eşi Murat Özdemir El Ele Düğüne Katıldı! Gözler Hadise'yi Ararken Flaş Paylaşımla Gündeme Oturdu!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın düğününe katılan Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir, dikkatleri üzerlerine topladı. Hadise'nin düğüne katılıp katılmayacağı merak edilirken, şarkıcının Venedik’te olduğu ve düğüne dair anlamlı bir paylaşım yaptı!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın İstanbul’daki Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğünü, ünlüler dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Gecenin en çok merak edilen isimlerinden biri de Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir oldu. Çiftin düğüne el ele katılması büyük ilgi çekerken, gecede yaşanan diğer detaylar da sosyal medyada yankı buldu. Ancak gözler herkesin beklediği bir karşılaşmayı arıyordu: Ebru Gündeş ve Hadise...

Hadise'nin Katılmaması Merak Uyandırdı

Bir dönem yakın dost olan Ebru Gündeş ve Hadise'nin yolları, Rıza Sarraf ile ilgili çıkan aşk dedikodularıyla ayrılmıştı. Hadise’nin Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf ile ilişki yaşadığı iddiaları magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu. Bu söylentiler, O Ses Türkiye programında da etkisini göstermiş, Ebru Gündeş’in Hadise’yi istemediği ve bu nedenle Acun Ilıcalı’nın tercih yapmak zorunda kaldığı öne sürülmüştü. Hadise, o dönemde sessiz kalmayı tercih etmişti.

Düğün gecesi ise birçok kişi, bu iki eski dostun bir araya gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. Ancak Hadise’nin düğüne katılmadığı, Venedik’te olduğu öğrenildi. Sosyal medya takipçileri için büyük bir sürpriz olan bu gelişme, Hadise’nin düğünden uzak durmayı tercih ettiğini düşündürdü.

Ebru Gündeş ve Eşinin Dikkat Çeken Sessizliği

Düğün gecesi Ebru Gündeş ve yeni eşi Murat Özdemir, düğüne el ele katıldı. Gecenin en dikkat çeken çiftlerinden biri olan ikili, gece boyunca sessizliklerini korudu ve medyaya açıklama yapmadı. Esma Sultan Yalısı'na girerken verdikleri ciddi ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken çift, sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Hadise'den Sürpriz Paylaşım

Hadise’nin düğüne katılmaması üzerine sosyal medyada "Hadise ve Ebru Gündeş karşılaşması olsaydı ne olurdu?" yorumları hızla yayıldı. Birçok kullanıcı bu karşılaşmanın düğüne büyük bir "renk" katacağını öne sürdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Ebru Gündeş, Hadise’nin düğünde olup olmadığını sormuş mudur acaba?" gibi esprili yorumlar yaptı.

Hadise ise Venedik’te olmasına rağmen düğüne dair bir paylaşım yaparak dostluğu koruduğunu gösterdi. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın bir fotoğrafını paylaşan Hadise, “Yanınızda olmayı çok isterdim. Ömür boyu mutluluklar, sizi seviyorum” mesajını yazarak çifti tebrik etti. Bu paylaşım, Hadise’nin düğüne katılmasa bile aralarındaki dostluğu sürdürdüğüne işaret etti.

Sosyal Medyada Tepkiler

Sosyal medya kullanıcıları, düğüne katılmayan Hadise’nin bu jestini olumlu karşıladı. Bazıları Hadise’nin düğünde olmamasının olay çıkmaması adına iyi bir gelişme olduğunu savunurken, bazıları da iki ismin karşılaşmasını görmek istediklerini belirtti. “Ebru ve Hadise karşılaşması düğüne renk katardı”, “Büyük kapışma olurdu” gibi yorumlar, düğünle ilgili konuşulan konular arasında en çok dikkat çekenlerden oldu.

Sonuç olarak, Ebru Gündeş ve Hadise'nin yıllardır süren gerilimi ve düğüne dair yaşanan gelişmeler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hadise’nin Venedik’ten yaptığı paylaşım, düğünün en çok konuşulan olaylarından biri olurken, Gündeş ve Özdemir’in sessiz ve sakin duruşu geceye damgasını vurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri