Sefo, Reynmen ile Küslüğünün Gerçek Sebebini Açıkladı! Aylardır Kanlı Bıçaklı Olmuşlardı!

Ünlü rapçi Sefo, 2021’de “Bonita” şarkısında düet yaptığı Reynmen ile aralarının neden bozulduğunu Ebo Show’da açıkladı. Sefo, parasını alamadığı için Reynmen ile aralarına soğukluk girdiğini açıkladı...

Son dönemin en popüler rapçilerinden biri olan Sefo, şarkıları ve sahne performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. 2021 yılında çıkardığı “Bilmem mi?” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve birçok müzik listesinde zirveye yerleşen Sefo, geçtiğimiz yıllarda Reynmen (Yusuf Aktaş) ile birlikte yaptığı “Bonita” düeti ile de gündem olmuştu. Ancak bu başarılı iş birliği, iki ünlü ismin arasında soğuk rüzgarlar estirdi. Sefo, uzun süredir hakkında konuşulan Reynmen ile küslüğünün ardındaki nedeni Ebo Show’da açıkladı.

Küslüğün Ardında Yatan Gerçek: Para Sorunu

YouTube’da yayınlanan Ebo Show programına konuk olan Sefo, Reynmen ile yaşadığı küslüğün ardındaki asıl nedeni tüm açıklığıyla anlattı. “Bonita” şarkısında düet yaptığı Reynmen ile dostluk ilişkisine güvendiğini belirten Sefo, parasını alamadığı için aralarına soğukluk girdiğini ifade etti. “Dost gibi hissediyordum, ondan da öyle bir his alıyordum. Aramızda o yüzden hiç para mevzusu konuşulmadı. Şarkı benim, sözlerini ben yazmışım, aranjeyi ben yapmışım, klibini ben çekmişim, tüm parasını ben vermişim. Sadece şarkıyı onun şirketinden çıkardık. Hiçbir şey imzalamadık,” şeklinde konuşan ünlü rapçi, zamanla ödemelerde yaşanan aksaklıkların ilişkilerini bozduğunu belirtti.

"7-8 Aydır Para Alamıyorum"

Sefo, düet şarkı çıktıktan sonra birkaç ödeme aldığını ancak sonrasında uzun bir süre para alamadığını şu sözlerle dile getirdi: “Şarkı çıktı, 3-5 ay sonra birkaç ödeme aldım. Ondan sonra yine konserlere gittik. Ama zamanla araya bir soğukluk girdi. Sonra ‘Yeni şarkımız yok mu?’ diye mesaj atınca kendi kendime ‘Ulan, 7-8 aydır para alamıyorum. Buna cevap vermeyeyim’ dedim. Cevap versem kavga edeceğiz. Ondan sonra konuşmadık.”

Sefo’nun açıklamaları, hayranlarını şaşırttı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Rap dünyasının iki önemli ismi arasındaki bu gerilim, hayranlar arasında da tartışmalara neden oldu. Birçok kişi Sefo’nun haklı olduğunu savunurken, bazıları ise durumu profesyonel bir şekilde çözmeleri gerektiğini ifade etti.

Dostluk ve İşin Arasındaki Çizgi

Sefo’nun sözlerinden, Reynmen ile aralarında bir dostluk ilişkisi olduğunu düşündüğü ve bu yüzden iş konularını fazla konuşmadığı anlaşılıyor. Ancak bu dostluğun, para mevzuları yüzünden zarar görmesi Sefo’yu hayal kırıklığına uğratmış. Paranın zamanında ödenmemesi, Sefo’yu rahatsız etmiş ve bu durum ilişkilerini olumsuz yönde etkilemiş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri